donderdag 9 augustus 2018

Familiedrama: PapaErik op zoek naar zijn meiden, ook deze zomer! Waar zijn Lina, Jördis, Imke? Drie keer ontvoerd met misdadige overheidshulp!GRN: Ook buurman G. wil nieuwe foto van buurman Erik en zijn meiden maken...

'Papa op zoek naar zijn meiden, ook deze zomer! Waar zijn Lina, Jördis en Imke?


Wo sind Lina, Jördis und Imke? Sehr wahrscheinlich irgend-wo in der BRD - Bundes Republik Deutschland - seit dem 27-sten Juni 2016 zum dritten Mal entführt worden von krankhaft-egoïstischer Fake-‘Mutter; Solvig S. - Frau S.S...!

 • Wie geht es meine Mädel? Wie siehen sie jetzt aus?

Sie werden unbeschreiblich vermiβt


...dat moge duidelijk zijn. Niet alleen door PapaErik maar ook door OmaIRene en de rest van de Groenendijk-familie.


Wij zijn van hetzelfde vlees en bloed; wij horen en blijven altijd bij elkaar...

...daar komt nooit wie dan ook tussen.

   De waarheid en PapaErik's echte liefde
   voor zijn drie dochters duren het langst.Op de foto staat de deur 'op een kier' maar voor jullie altijd en onvoorwaardelijk 'wagenwijd-open' - het 2e sleutelkoord hangt aan het haakje op jullie te wachten.

Ook OmaIRene wordt nu echt ouder, inmiddels 75 jaar meiden - ga svp. 'naar de Meent = lief'... doen!

 • Dikke kusknuffels, altijd PapaErik

Krant/ bessen, sproeien/ sneeuwruimen enz. = leve goed buurman-/-vrouwschap!


Lieve buurman G. - graag gedaan! En zo doen wij dat in onze straat met buurman G. en de andere buurtjes! Er zitten nu zelfs zo veel bessen aan dat GRN zich (alleen) 'ziek zou eten' aan die vitamines en dus werd er met liefde een bakje rijpe rode bessen voor de deur gezet. Want:

'Het ene moment zie je de buurman in de tuin rom-melen en het andere moment is hij weer de hort op', goed zo! Later die dag stond het lege schaaltje met 'n aardig memo-papiertje op het muurtje achter en werd, toen we elkaar wel zagen, dat gezellige praatje gemaakt. Kijk, daar houdt GRN nou van:


En uiteraard; 'graag gedaan' - de ene hand wast de andere en ... 'we zijn toch op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar?'

Want: 'vriendschap, liefde, broederschap', komen nader, stap voor stap... ja, dat is waar; inderdaad'!

'Vriendschap, liefde, broederschap', het zijn geen loze kreten, we leven echt niet voor de grap, dat mag je nooit vergeten, neen...

 • we benne op de wereld om mekaar, om mekaar, om mekaar, om mekaar, te helpen, nietwaar? Jaaaaa!'


d.d. 12-06-2018: 'Geen gif in GRN's tuin: 1e oogst = verse aardbeien, rode
                           bessen - lekker - en slakken - bah!


Meer 'buurman en buurman'- alsook ontmaskering van reguliere = nepnieuwsmedia:


d.d. 11-02-2018: 'GRN-Nieuws over NOS-Nonsens: laat u niet (langer) 'mindf#cken' maar denk altijd zelf na en controleer de macht!

 • Ons Nederland verdient beter!'

d.d. 04-02-2018: 'Meet Eva Jinek met 2 maten? Moeder Nadia/ Insiya op tv - vader Erik/ 3 dochters 3x ontvoerd, genegeerd!

 • Hun verdriet minder nieuws-waard-ig?'

d.d. 30-12-2017: 'Speciaal voor iedereen: hypocriet 'alles goede voor 2018';


d.d. 02-04-2017:


Is 3 keer 3 kinderen ontvoeren met criminele hulp jeugdzorg/ rechters geen nieuws?

Als puntje bij paaltje komt... als het er echt om gaat, partij te kiezen - voor licht of 't donker - dan blijkt de reguliere media steeds aan de verkeerde kant te staan!


d.d. 09-10-2016: 'dr. Plasterk: wat een 'l#l'... 'niets onrechtmatigs of strafbaars gebleken' ondanks 100% criminele gemeente Duiven?!


d.d. 29-02-2016: 'Niet-mijn koning Willem-Alexander
                            en zijn OM/ CPG en MinVJ-ezel(s).

Ofwel: de verdwenen brief van Ministerie van Veiligheid en Justitie!

 • Ook de buurman doorziet het 'Krom-rijk der Nederlanden' allang!

De titel werd aangepast maar verder 1:1 overgenomen, want helemaal goed/ typisch voor de wijze waarop in 'zijn Krom-rijk' = ons Nederland daadwerkelijk 'het boeren-verstand' wordt afgedaan en bij het OM/ CPG en MinVJ vooral 'ezels' blijken te werken die 'schijt hebben aan de wet en kinder- of burgerbelangen. Veel plezier:

De koning en zijn domme ezels

Er was eens een koning die wilde gaan vissen. Hij ontbood de koninklijke weersvoor-speller om het weer voor de volgende dagen te voorspellen. De weerman verzekerde hem dat er zeker geen regen zou vallen. Dus gingen de koning en de koningin vissen. Onderweg ontmoeten ze een boer met zijn ezel.

De boer zei: 'Uwe hoogheid, U zou beter terugkeren naar Uw paleis want weldra zal er een aanzienlijke hoeveelheid regen vallen.' De koning was beleefd en terughoudend en antwoordde: 'Ik heb een zeer gewaardeerde paleisvoorspeller die hoog opgeleid is en bovendien jarenlange ervaring heeft. Ik betaal hem een hoog loon. Hij gaf me een zeer verschillende voorspelling.


Ik vertrouw hem en dus zal ik niet terugkeren.'

En dus ging de koning verder naar het meer. Maar een korte tijd later viel eer een verschrikkelijke hoe-veelheid regen. De koning en de koningin waren doorweekt en hun gevolg gniffelde om hen in zo'n beschamende toestand te zien. Woedend keerde de koning terug naar het paleis en beval de koninklijke weersvoorspeller te ontslaan. Dan ontbood hij de boer naar zijn paleis en bood hem de prestigieuze en dik betaalde baan van weersvoorspeller aan.

De boer zei: 'Uwe hoogheid, ik weet niets over weer voorspellen. Ik krijg deze infor-matie van mijn ezel. Hoe meer de oren van mijn ezel hangen, hoe harder het gaat regenen.' Dus gaf de koning de baan van weersvoorspeller aan de ezel.

Vanaf toen begon het gebruik om bij de overheid domme ezels aan te stellen en hen de hoogste en invloedrijkste posities te laten bezetten.

En deze gewoonte is sindsdien blijven bestaan...!


d.d. 05-06-2018: 'Afzetten die nep-'koning' Willem-Alexander:

GRN vindt dat gehuichel van Willem-Alexander in slecht 'Nederlands':

 • zum Kotzen, nep-'leider/ vader des vaderlands'!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

GRN vraagt met verdrietige ogen aan Saudi-Arabië en Jemen - STOP WAR! Hoogste tijd om voor 'vrede voor iedereen' te vechten... in mensenbelang!GRN juicht hen toe, d.d. 23-11-2016: Gebroeders Bin - Nooit geen oorlog meer!Volkslied over oorlog. Is vele malen bewerkt - Gebroeders Bin blazen er nieuw leven in!


Het lijkt misschien allemaal 'ver weg?' maar wat daar in het Midden-Oosten gebeurde en gebeurt, heeft wel degelijk veel invloed op Europa en ook op Nederland.

Ons land is weliswaar 'n klein (bah bah Bilderberg-) landje maar toch heeft 'hier' veel met 'daar' te maken. Daarover zal volhar-dend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - tzt. een video met duidelijke uitleg maken (nog zo veel te doen) maar...

...kijkt/ leest u svp. eerst naar deze publicatie, over Israel en de Palestijnen, dank! En hoe dan ook, blijf in uw eigen leven altijd denken aan en handelen naar:


'make love, not war'!

d.d. 04-05-2018: 'Dodenherdenking? Ja! 

   Alleen gekken en heel dommen,
   geloven in wapens en bommen'.

Maar...

   waar blijft (wereld-) vrede voor
   Palestijnen en Israel?'

Want:

   Alle volken willen vrede...


GRN: En u heeft het vast al op tv. gezien... zelfs bij de Nederlandse staatspropaganda:


 • waar blijft de VREDE IN JEMEN?

En als u denkt dat er 'net zo hard tegen Saoedi-Arabië ' wordt geageerd... als tegen Syria (Assad? Neen; witte helmen-bedrog!) met die nep-gifgas-'aanval' in Douma destijds? De vraag stellen, is hem beantwoorden...


d.d. 09-08-2018: RTDozens of children slaughtered and injured in coalition airstrike on bus in Yemen (DISTURBING VIDEO)

 • A bus carrying children in northern Yemen was attacked on Thursday, hit by an air-strike fired by the Saudi-led coalition. The attack killed dozens, many of whom were children under the age of 10, the Red Cross has confirmed. The bus was in the Dahyan Market in northern Sa’ada, a Houthi rebel stronghold, when it was attacked on Thursday morning. “Following an attack… [an Inter-national Committee of the Red Cross-supported] hospital has received dozens of dead and wounded,” the Red Cross confirmed, adding that “under international humanitarian law, civilians must be protected during conflict.
 en:

 • In a statement released by state news agency SPA, the Saudi-led coalition claimed its airstrikes in Saada were aimed at missile launchers used to attack Jiza, a city in sou-thern Saudi Arabia. “Today’s attack in Saada was a legitimate military operation… it conformed to international and humanitarian laws,” said coalition spokesman Colonel Turki al-Malki in the statement. The statement also accused the Iranian-aligned Hou-thi rebels of using children as human shields.

Wikipedia:

Jemen (Arabisch: اليَمَن, al-Yaman), officieel de Re-publiek Jemen (Arabisch: الجمهوريّة اليمنية, al-Jumhū-rīyah al-Yamanīyah), is een republiek in het westen van Azië. Het land ligt in het zuidwesten van het Arabisch Schiereiland en grenst in het noorden aan Saoedi-Arabië en in het oosten aan Oman. Ten wes-ten van Jemen ligt de Rode Zee en ten zuiden ervan ligt de Golf van Aden. Het land behoort tot de Arabi-sche Liga.

De hoofdstad en tevens grootste stad van het land is Sanaa. Het land heeft ongeveer 24 miljoen inwoners en een oppervlakte van 527.968 km². Jemen ontstond op 22 mei 1990 toen Noord- en Zuid-Jemen met elkaar werden verenigd. Door diverse inter-ne conflicten, terrorisme, grote verschillen tussen het zuiden en het noorden en corrup-tie heeft het land in vergelijking met andere landen in de Arabische Wereld economisch weinig kunnen profiteren van de olievoorraden.


GRN: 'Net zo hard aanpakken?' Nee dus.

Er wordt namelijk 'met verschillende hoofddoeken gemeten' in beide = hetzelfde 'conflict'. Uhum, beter gezegd: de door 'de club tegen het volk' gewenste oorlogen op weg naar 'hun wereldheerschappij'?

 • NEEN - never ever NOOIT NIET!!!


Saoedi-Arabië of Saudi-Arabië, officieel het Ko-ninkrijk Saoedi-Arabië, is een land in het Midden-Oosten en Azië. Dit koninkrijk beslaat het grootste deel van het Arabisch Schiereiland. Het grenst aan Jordanië, Irak, Koeweit, de Perzische Golf, Bahrein, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jemen, de Rode Zee en de Golf van Akaba. Het land heeft een bevolking van meer dan 28 miljoen inwoners.

Hoewel de Saoedi's al eerder grondgebied in handen hadden, ontstond het huidige Saoedi-Arabië in 1932. In dat jaar voltooide Abdoel Aziz al Saoed een serie verove-ringstochten die in 1902 was begonnen met de inname van de hoofdstad Riyad. Saoedi-Arabië wordt sindsdien geregeerd als absolute monarchie, met het Huis van Saoed, waartoe oprichter Abdoel Aziz behoorde, als koninklijke familie. Het is een autoritaire staat en behoort volgens Freedom House tot de meest onvrije landen, onder meer vanwege de afwezigheid van verkiezingen en de toepassing van de doodstraf

De staatsgodsdienst is het wahabisme, een fundamentalistische stroming binnen de soennitische islam. Deze stroming heeft een grote invloed uitgeoefend op de Saoedische cultuur. In Saoedi-Arabië liggen tevens de twee belangrijkste heilige plaatsen van de islam: Mekka en Medina. Riyad is de hoofdstad.

Saoedi-Arabië is grotendeels woestijn en is bijzonder rijk aan aardolie. Sinds de ontdekking van olie in 1938 groeide het land uit tot de grootste olieproducent ter wereld. De economie is ontwikkeld, maar weinig gediversifieerd. Saoedi-Arabië is aangesloten bij de Verenigde Naties, de Arabische Liga, de Organisatie voor Islami-tische Samenwerking en de Organisatie van olie-exporterende landen (OPEC).


d.d. 06-08-2018: RTL Nieuws - 'Saoedi-Arabië zet ambassadeur Canada het land uit'


d.d. 08-08-2018: De Limburger - COLUMN

 • 'Oei, de sjeiks zijn boos'

Canada heeft bonje met Saudi-Arabië omdat het iets durfde te zeggen over de vrouwenrechten in dat land. Go, Canada, go!


d.d. 11-11-2016: Petreism2808 - War Never Changes Fallout 4 Intro

GRN: 'Oorlogen veranderen niet', dat klopt...

   de ene mens maakt de andere mens dood,
   met steeds ergere wapens. Dat is waar.

Totdat 'iedereen' dood is en/ of de aarde zo kapot en/ of vergiftigd is dat 'de elite' naar 'maan/ mars' ver-trekt en ons - alle volken van 'gewone' mensen - laten verrekken...

Neen, dank u - wat veranderen moet, is dat er geen oorlogen meer komen.


 • Hoogste tijd om voor de vrede te vechten - in ons belang!

Hoe dat te bereiken? Een goed begin, lees/ kijk svp. publicatie van 
d.d. 21-02-2018:

 • 'L'histoire se répète'? De geschiedenis hoeft zich niet te herhalen; word wakker, 

       sta op en kom ook in - pacifistische -
       opstand... wij zijn het volk!'

Pacifistisch-opstandige groet aan alle WEZBen:

 • Wakkere, Eerlijke en Zelf-nadenkende Burgers!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Eindelijk NL: regen, regen, regen op je kop... heerlijk. Maar helaas: na 10 minuten is de pret weer voorbij... GRN smacht net als de natuur naar LJI.

Het regent, het zegent

Het regent, het zegent
De pannetjes worden nat
Daar kwamen twee soldaatjes an
Die vielen op hun gat
Het regent, het zegent
De pannetjes worden nat
Daar kwamen twee boerinnetjes
Die vielen op hun kinnetjes

Het regent, het zegent

De pannetjes worden natGRN: De bomen, planten, de hele natuur smacht naar meer water...

laat het svp. nog maar veel en lang regenen! Daar zijn niet alleen de boeren voor, maar iedereen!

Echter: dit is natuurlijk wel Nederland... wij horen meer dan genoeg water te hebben - binnenkort klagen we weer over 'te veel regen'.

 • Maar nu: nodig en heeeerlijk die regen!

Helaas...

10 minuten later is het weer droog;
te weinig water. Nog steeds.

Deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - smacht naar zijn drie dochters...

...vandaag 1597 dagen geen omgang...

en sinds 2 jaar geen enkel contact noch 2-maandelijkse ouder-informatie of bellen met de meiden, iedere maandag 19:00 uur.

'Dankzij' die ziekelijk-egoistische S.S. en helpende criminele jeugd'zorg'/ zeer bijzondere curator en misdadige familie-'recht'ers!Gelukkig maar: na droogte en regen... komt weer zonneschijn!


d.d. 25-10-2009: Acda & De Munnik - Het Regent ZonnestralenMusic video by Acda & De Munnik performing Het Regent Zonnestralen. (C) 1999 Sony Music Entertainment (Holland) B.V.


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!


No justice, no peace - Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia