vrijdag 21 september 2018

Weer jeugd'zorg'drama: biologische ouders die hun baby Hannah (terug-) ontvoerden, veroordeeld tot 1 jaar gevangenisstraf. Dat helpt niemand...d.d. 07-11-2017: 'Kinderen met ouder in een cel hebben meer hulp en zorg nodig'
Weet, baby Hannah; jouw ouders houden veel van je; jeugd'zorg' is ziek-makend!Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - heeft geen beschikking over het gehele dossier en wenst aldus niet te oordelen over de zaak van baby Hannah, haar biologische ouders die vandaag tot 1 jaar gevange-nisstraf veroordeeld werden en evenmin over die pleegouders waarvan er nu enkele openlijk meldden:

   'teleurgesteld te zijn in de zorginstanties'.

Wel vindt GRN het erg triest voor baby Hannah = onacceptabel dat zij haar echte = beide biologische ouders nu nog langer niet zal zien... dat de nu 1-jarige Hannah weer van 'hot naar her ge-sleept wordt' door jeugd'zorg?' en het - logischerwijze - 'niet goed met haar gaat'! Allemaal in dat 'keurige Nederland'?

Het gaat maar door... ze houden niet op; niet vanzelf! Wat zou er gebeuren met die jeugd'zorgers' als hun kind(eren) afgepakt zouden worden? Zouden zij dan niet net zo boos worden als die biologische ouders?

En ja: baby Hannah moet beschermd worden maar zijn de werkelijke vragen niet:

  • Tegen wie beschermen en hoe dat in haar belang te doen?


Tegen de biologische ouders (echte hulp bieden ipv. kind afpakken) of tegen jeugd'zorg' (macht, geld en meer)? GRN weet zeker dat de huidige jeugdzorg niet te vertrouwen is en die het belang van het kind/ de kinderen helemaal niet bovenaan stelt.

Help de kinderen - het meeste - door...

  • alstublieft nooit naar jeugd'zorg' te gaan!


d.d. 08-08-2018: Telegraaf


   'Eis: 18 maanden cel voor ontvoering baby Hannah

        Ze hebben alleen aan zichzelf gedacht.'

   Was het de zwakbegaafde en manipulatieve Rowan S.
   die zijn vriendin met leugens overhaalde,

   of bedacht wanhopige moeder Kim de L. zelf het plan 
   om hun dochter Hannah te ontvoeren?

   In de rechtbank Den Bosch wezen de twee ex-geliefden
   vooral naar elkaar.

De trieste voorgeschiedenis in beeld:d.d. 26-02-2018: Omroep Brabant

'Ontvoerde baby Hannah Simons gevonden op vakantiepark in Duitsland, ouders aangehouden'

Baby Hannah en haar ouders zijn terecht. De drie werden maandagavond tegen acht uur gevonden op een vakantiepark in het Duitse Bad Bentheim. De vader en moeder zijn aangehouden en de baby is in veiligheid gebracht. Het ziet ernaar uit dat
d.d. 06-08-2018: 
Omroep Brabant

  • De pleegmoeder van baby Hannah stond ineens met 'n lege Maxi-Cosi.

GRN: Precies zo voelt dat voor de biologische ouders maar dan nog 100x erger!


“We hebben het allemaal aan zien komen.” Eén van de zes moeders die zich over baby Hannah heb-ben ontfermd, is teleurgesteld in de zorginstan-tiesZe heeft voorspeld dat het kind, dat nu ruim een jaar oud is, in handen zou vallen van haar biologische ouders.

GRN: 'In handen zou vallen van'... hoe denigrerend over de echte ouders! Vermeld moet worden dat de biologische ouders al die tijd 'aan het lijntje gehouden werden'. Dan knapt er bij velen iets... dan word je vanzelf 'wanhopig'! Hoe zou u het vinden uw kind niet te kunnen zien? Precies.


Wij weten slechts '1 kant' van de zaak en die kant vertrouwt GRN geenszins:

   jeugd'zorg' is (vaak) het ergste 
   dat je een kind aan kunt doen!


Dat stel staat vrijdag voor de rechtbank in Den Bosch, omdat ze ervan worden beschul-digd dat ze het kind eind februari hebben ontvoerd.

GRN: 'Dat stel'? De 'biologische ouders' of 'zij' is respectvoller!d.d. 07-08-2018: RTL Nieuws

'Pleegouders:

   'Ontvoering baby Hannah had
    voorkomen kunnen worden'

De ontvoering van baby Hannah had voorkomen kunnen worden. Dat zeggen de pleegouders die voor het meisje zorgden toen ze werd ontvoerd. De pleegouders hebben jeugdzorg keer op keer gewaarschuwd, er waren aanwij-zingen dat de biologische ouders Hannah wilde komen weghalen.

Maar...


d.d. 12-09-2018: 
RTL Late Night met Twan Huys

  • 'Reactie Jeugdbescherming Brabant bestaat altijd uit vier punten'

Volgens de ex-pleegmoeders van baby Hannah had de ontvoering niet hoeven plaats-vinden. Zo was het adres van het pleeggezin destijds gewoon bekend.

De twee vrouwen zijn ziedend over een verklaring van Jeugdbescherming Brabant en Combinatie Jeugdzorg en zeggen dat hetVandaag de trieste 'ontknoping' - beide ouders krijgen 1 jaar gevangenisstraf:


d.d. 21-09-2018:
De Limburger

   'Ouders baby Hannah krijgen jaar cel'

   De ouders van de baby Hannah hebben vrijdag twaalf 
   maanden cel, waarvan vier voorwaardelijk gekregen
   van de rechtbank in Den Bosch...

   ...omdat ze hun kind met geweld ontvoerden bij
   haar pleegmoeder.GRN: Arme ouders, arme Hannah... wij gunnen jullie dit:


d.d. 18-10-2016: C&G baby club UK 'The Happy Song'
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaa
rdeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Politiehelikopter cirkelt minutenlang + vliegt stationair boven GRN's huis; rot toch op! Ga boeven vangen: Duiven/ De Lange en Den Haag/ Rutte-3!GRN: Kijk de politie eens 'belangrijk doen' en achter de verkeerden aanzitten!

Politie: val ons niet in Bussum lastig maar arresteer misdadigers in Duiven/ Den Haag!Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - heeft vandaag voor het eerst 'goed ge-slapen' en voelt zich eindelijk weer 'n beetje normaal. Althans... voor zover dat lukt bij GRN: liever 'prettig gestoord?' dan stink-normaal', zegt Loesje en daar houden we ons maar aan vast.

Minder-ziek en meer energie om verder uit te zieken want het is pas ochtend/ middag. Helaas werden wij allemaal gestoord door een irritante politiehelikopter die...


Want:

In DuivenGelderland op het Willem-Alexanderplein nr1 - daar moet de politie met spoed heen gaan om de 100% bewezen;


   criminele nep-'burgemeester' De Lange
   op te pakken...

en daarna verder naar Den Haag/ het Binnenhof:

daar zitten 150 nep-volks'vertegenwoordigers' en nep-'regering' Rutte-3...Ga eerst maar eens die grote boeven vangen, politie...

pas dan zwaait GRN enthousiast...
heel misschien?!


GRN: Tot die tijd krijgt de politie, het OM en de rest van Justitie altijd...GRN: Niet in Bussum maar in Duiven/ Gelderland en in Den Haag moeten jullie zijn... de Nederlandse politie zit achter de verkeerden aan. Echt werk; dat doen ze niet... de politie pakt alleen 'brave burgers' op maar;Ergo: de politie is er niet voor het volk maar voor de 'elite' = de club tegen het volk! Word wakker, medeburgers!

Zij die ons zouden moeten beschermen, doen juist het tegenovergestelde... zegt ook deze drs. MSc. Groenendijk. Waarom?

Omdat het de waarheid en niets dan de waarheid is
die zoals bekend; gezegd moet worden.

  • In het belang van de kinderen, Vrouwe Justitia en ons allemaal!


Wees eerlijk politie-agenten: dat willen jullie toch ook niet? Of wel? Bij wie ligt de loyaliteit van 'de NL- politie' nu werkelijk?

Bij 'het volk' of bij 'de elite'?

GRN kan geen vertrouwen stellen in de huidige NL-politie die drie NL-kinderen (en hun vader) keihard in de steek liet en nog steeds laat... schokkend

  • Weg met zulke politie! 

GRN: Hehe... eindelijk. Opgerot, staat netjes:
GRN: Daaaaaag politie-tje, daaaaaag... tot niet meer ziens!
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Leuke journaliste: 'Je bent stoer, slim en hoogbegaafd tegelijk. Jammer dat je zo jong bent!' Helaas... de jongeman snapte haar flirt niet: 'Hoezo?'


Hahaha, hoe schattig:   2:05 minuten


Leuke, jonge journaliste tegen VO-leerling:

   'Je bent stoer, slim en hoogbegaafd tegelijk.
   Jammer dat je zo jong bent!'


   'Hoezo?'GRN: Misschien dat - als die 'stoere, slimme en hoogbegaafde' jongeman zijn mobieltje wat vaker weglaat en wat meer om zich heen zou kijken en 'in het echt zou praten met' - hij een betere antenne voor 'vrouwelijke aandacht' zou kunnen ontwikke-len? Kennelijk (nog) niet op alle gebieden even 'hoogbegaafd'...

...laat staan 'stoer', slimpie! Succes gewenst met de 'bij-les'.

Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - is het ditmaal geheel eens met voorzitter van OSVO/ dhr. R. Oudkerk:d.d. 12-09-2018: Omroep PowNed

   'Mobielloos op de middelbare school'

Alle middelbare scholen in ons land moeten een smartphoneverbod krijgen. Dat wil Rob Oudkerk, voorzitter van OSVO, de club van middelbare scholen in Amsterdam.De smartphone is net zo verslavend als cocaïne en alcohol. Het zorgt zelfs voor een burn-out explosie onder middelbare scholieren.

Om aan deze schermverslaving een eind te maken...

  • moeten alle mobieltjes de scholen uit.'

Rob Oudkerk --->


Betere leerresultaten en socialere kinderen? Verbied mobieltjes op school!


Als VMBO-docent in Amsterdam kan GRN hierover meeperaten: wat een ellende, die stomme dingen! De leerlingen zijn '(bijna) alleen maar' bezig met hun smart'phones en letten echt veel minder op.

Erg jammer: dat scheelt gemiddeld 1 tot 1,5 punt op het behaalde cijfer... en bij economie, zeker bij wiskunde moet er goed opgelet en veel zelf geoefend worden. Maar ja: wat doet een leerling liever:

  • saaie? sommetjes oefenen of gezellig chatten/ surfen op internet?

Veel leerlingen dienen aldus GRN tegen zichzelf be-schermd en meer tot leren 'gedwongen' te worden!

En jazeker: 'in principe' zijn  die smartphones in de les verboden volgens de school-regels en na waarschuwing zijn die stomme dingen - bij herhaalde overtreding dus - af te pakken (1 week in de schoolkluis) maar... denkt u dat GRN - letterlijk - in gevecht gaat met een leerling om dat ding af te pakken?' Neen. Dat leverde kapotte oorplugjes op en aldus: GRN weigert om fysiek in te grijpen... GRN komt om les te geven en niet om politie te spelen!

'Er uit sturen' dan... als de leerling zijn/ haar (de dames zijn veel erger!) mobieltje niet wenst af te geven? Dan kan de halve klas naar het opvanglokaal gestuurd worden en krijgt GRN problemen met het management...


Dezelfde verhalen hoort GRN bij collega-docenten op andere scholen, dus svp.:

   Verbied landelijk het gebruik van
   smartphones op school (BO/ VO)!

Dat zou voor veel docenten en alle leerlingen eindelijk een nuttige wet zijn!En niet alleen 'op school' maar ook 'onderweg'; zet die stomme dingen svp. nooit aan:d.d. 24-07-2017: 'Nog steeds een gevaarlijke oversteek...
                          in memoriam: Tommy-Boy.


d.d. 06-10-2016: minienw 'Tommy-Boy'

Tommy-Boy was in 2015 met zijn telefoon bezig toen hij fietsend een kruispunt overstak. De 13-jarige jongen is daarbij omgekomen bij een verkeersongeval. Daarom hebben het Ministerie van IenM samen met Stichting T-Butterfly bovenstaande video over het verhaal van Tommy-Boy gemaakt. De stichting T-Butterfly wordt gedragen door de vader van Tommy-Boy, Dhr Michael Kulkens.


GRN: Respect voor de stichting T-Butterfly van vader Michael Kulkens. Iedere keer als GRN - die zelf in Bussum woont - over desbetreffende oversteek gaat, denkt hij aan Tommy en aan jullie. Veel sterkte en dikke knuf, altijd.
d.d. 04-07-2016: TrackODay.com    'Tiësto - Butterflies (Original Mix)'
Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia