zaterdag 21 september 2019

'WAKKER?' WORDEN IN EEN GIFTIGE NACHTMERRIE: OVERAL DODELIJKE CHEMTRAILS maar NLse OUDERS LATEN KINDEREN gewoon? BESPRAYEN!

Amsterdam WORDT WAKKER IN GIFTIGE NACHTMERRIE: OVERAL CHEMTRAILS!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - kan echt niet begrijpen dat Nederland niet omhoog kijkt en als ze dat wel doen dan onvoldoende het (nog gezonde?) verstand gebruiken, want:

MENS, DIER en NATUUR...
WORDEN DAGELIJKS VERGIFTIGD!

  • WITTE VLIEGTUIGSTREPEN die NIET VERVAGEN = CHEMTRAILS     = aluminium, lithium, strontium, barium etc. = GIF GIF GIF GIF GIF!

En dat bedenkt 'simpele docent' GRN echt niet alleen: er zijn heel veel andere wakkere, eerlijke en zelf-nadenkende burgers die hetzelfde denken én ook zeggen:

 CHEMTRAILS ARE KILLING US! 
  (SLOWLY?):Alstublieft: U heeft ogen in uw hoofd, kijk omhóóg... U heeft toch een gezond, goed verstand? Gebruik dat dan (beter)! Geloof
GRN niet op zijn blauwe ogen maar ga zélf op onderzoek uit en dan zult U niet meer lachen maar ook héél boos worden. In het belang van de kinderen, onszelf en de natuur eist GRN:

  • BLAUWE LUCHT, ÉCHTE WITTE WOLKEN, ZON!
   WAT VOORAF GING:


   d.d. 07-09-2019: 'ALUMINIUM KILLS -

   ALUMINIUM VERGIFTIGT ALLES:
   'BIJEN DOOD, MENS IN NOOD':


NEDERLANDSE OUDERS: U WILT toch EEN GOEDE TOEKOMST voor UW KIND(EREN)?!


GRN: Ga dan alstublieft NU onderzoeken wat die witte vliegtuigstrepen ÉCHT zijn...


  • CONTRAILS of toch CHEMTRAILS?!GRN: STOP CHEMTRAILS NU ONMIDDELLIJK!

Gelooft U GRN niet? Wat dacht U dan van deze publicatie? Dit doen ze echter al jarenlang én is zwaar giftig voor mens, dier en natuur!

TU Delft:


Als de wereldwijde inspanningen gericht op het ver-minderen van de koolstofuitstoot hun doel missen en de temperatuur stijgt, zou er als laatste redmiddel kunnen worden gekozen voor methodes op basis van geo-engineering, zoals het injecteren van aerosolen in de stratosfeer. Dat leidt tot de vorming van stratosferische wolken die een deel van het binnenkomende zonlicht weerkaatsen. Studenten van de TU Delft hebben de praktische aspecten van deze optie onderzocht, inclusief het ontwerp van een nieuw vliegtuig om de aerosolen in de stratosfeer te brengen én een ruwe schatting van de kosten: 11 miljard dollar per jaar.


d.d. 21-09-2019: TransitieWeb - VIDEO'S!

    'Het luchtruim op 20 september 2019:

  • Welkom in Pinokkioland!

Gisteren kreeg ik van diverse kanten foto- en video-opnames toegestuurd van compleet volgespoten luchten.'

Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia