maandag 22 juli 2019

GRN baalt van NAÏEVE NEDERLANDERS met ORANJE VLAGGETJES - ALS JE ÉCHT VAN NEDERLAND HOUDT: ROOD-WIT-BLAUW met 'N GÉLE WIMPEL!









Weg 'Oranje'! LÉVE DE REPUBLIEK Wakkere, Eerlijke, Zelf-nadenkende Burgers: WEZB


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - begrijpt op-
recht niet dat er nog zoveel...

NAÏEVE NEDERLANDERS zijn die MET EEN ORANJE VLAGGETJE STAAN TE ZWAAIEN...

ALS JE ÉCHT VAN ÓNS NEDERLAND HOUDT:

 

DE WAARHEID mag,
neen; MÓET GEZEGD worden:

in het belang van álle kinderen, Vrouwe Justitia en Nederland.

   KICK OUT KING WILLEM en
   KICK OUT MAXIMA AL-LELIJK
                            -VAN-BINNEN





WAT VOORAF GING:


d.d. 21-07-2019: 'K.O.K.W:

       SHAME ON YOU!




GRN: Meer staat klaar...





Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

NATUURLIJK VAKANTIE-UITZICHT in NEDERLAND: hele GROEP GRAZENDE WILDE GANZEN - JE ZOU BIJNA 'N NILS HOLGERSSON WILLEN WORDEN?!








'HEERLIJK WEG IN EIGEN NEDERLAND' met MOOIE WILDE GANZEN bij DELFT:


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - genoot van

het UITZICHT vanaf het KAMPEERTERREIN:

Een HELE GROEP...


GRN herhaalt: GROEN MOETEN WE DOEN alsook... EEN GEEL HESJE AANTREKKEN!



WAT VOORAF GING:


d.d. 21-07-2019: 'Non apparebit arcus semper tempus' = de boog kan niet altijd gespannen zijn dus...








Wikipedia: 
'NILS HOLGERSSON'

Verhaal:

De familie Holgersson woont in Skåne in het uiterste zuiden van Zweden op een kleine boerderij. Daar groeit hun enige zoon Nils op. Nils is niet zo vriende-lijk voor de dieren thuis, hij houdt ervan om ze te plagen en te sarren. Als hij op een dag een nisse (een soort kabouter) vangt en weigert die weer vrij te laten, spreekt de boze kabouter een betovering uit over Nils. Hij wordt zo klein als een duim. Nils smeekt de kabouter om hem weer groot te maken, maar de kabouter verdwijnt zonder een spoor na te laten.

Meteen krijgt Nils het aan de stok met de dieren van de boerderij die hem allemaal uitlachen en dreigen om hém nu eens te pesten, en Nils moet vluchten. Hij verstopt zich in de heg die om het erf groeit.



Op dat moment vliegt een groep wilde ganzen over de boerderij. Ze roepen de tamme ganzen op om mee te vliegen naar de bergen en vrij te zijn! De meeste ganzen voelen er echter niets voor om hun leventje op te geven. Alleen Mårten, een jonge ganzerik, wil wel mee. In eerste instantie lukt het hem niet op te stijgen - hij heeft nooit echt vliegen geleerd. Nils heeft er even geen erg in dat hij klein en hulpeloos is en probeert de ganzerik het ontsnappen te belemmeren. Hij grijpt Mårten bij de nek en... op dat moment slaagt die erin op te stijgen. Met veel moeite slaagt Nils erin op de rug van de ganzerik te kruipen.

Omdat Mårten niet gewend is te vliegen gaat het niet zo snel. De leidster van de gan-zengroep, Akka van Kebnekajse, wordt kwaad en probeert hem ervan te overtuigen dat het beter is terug naar huis te gaan. Als het donker wordt bereiken de ganzen de oe-vers van het Vombmeer waar ze stoppen voor de nacht. Mårten is zó uitgeput dat hij zelfs geen kracht meer heeft om wat te drinken. Met een enorme inspanning slaagt Nils erin de ganzerik naar het water te slepen. Dan ontdekken de andere ganzen hem, en omdat ze geen mensen in hun midden dulden dwingen ze Nils om de volgende dag terug naar huis te keren. Mårten, die zijn leven aan Nils dankt, heeft geen andere keus dan met hem mee te gaan.


's Nachts wordt één van de ganzen gevangen door Smirre de vos. Nils weet de gans te bevrijden. Als beloning laat Akka de kabouter komen, die Nils de keuze geeft weer een gewone jongen te worden. Nils besluit echter dat hij liever meegaat naar Lapland. Zo begint een reis vol spannende avonturen, ontmoetingen, gevaar en bovenal wijze le-venslessen.



d.d. 20-06-2007: Hennie23 




The dutch intro of Nils Holgersson. My second favorite tv show. This is copyricht protected by KinderTv. These video's are not mine.'






Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia