vrijdag 30 augustus 2019

DEMOCRATIE-FESTIVAL is ÉÉN GROTE MISLUKKING: 'GEWONE' BURGERS ZIJN SLIMMER dan OLLONGREN, DOORZIEN BEDROG en KOMEN dus NIET!Update - NEP-FESTIVAL KOSTTE geen 760.000 maar MEER DAN 1 MILJOEN euro!WEG MET DAT OLLONKRENG: HAAR PRIVÉ-FEESTJES BETAALT ZE MAAR MOOI ZÉLF!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - vindt > 1 MILJOEN voor een AMBTENAREN-FEESTJE meer dan BELACHELIJK en dus wordt:

ONMIDDELLIJK AFTREDEN van BELASTINGGELD-VERSPILLER OLLONGREN GEËIST!Voor een ÉCHTE DEMOCRATIE,
ONAFHANKELIJKE RECHTSTAAT en
EERLIJKE WELVAARTSVERDELING

   kunt U BETER OP:
   GELE HESJES NEDERLAND
   'STEMMEN' = MEEDOEN!
WAT VOORAF GING:


d.d. 28-08-2019: De Gelderlander

  • 'Uitgebreide veiligheidsmaatregelen rond Democratiefestival'

NIJMEGEN - Op het evenemententerrein van het Democratie-festival op Veur-Lent gelden duidelijke veiligheidsregels. De plek is afgezet met hoge hekken en de mensen van security mogen fouilleren. Paraplus zijn verboden en honden mogen het terrein niet op.


GRN: Wat een 'democratie'; hoge hekken, security die mogen fouilleren, paraplu's en honden verboden... waar zijn die aanwezige 'BESTUURDERS' dan zo BANG VOOR? Voor ÉCHTE MENSEN, voor ÉCHTE BURGERS?

  • Voor WEZBen die DE WAARHEID ALS ENIGE WAPEN HEBBEN!
d.d. 30/31-08-2019: 'Democratie?Festival'

#VIER MEE?

  • NEE, ER VALT NIETS TE VIEREN!

Hugo en Annemarie komen, Kajsa en Khadija, Jonna en Danny, Ajouad en Anita, Rachida en Najima. Ook Eva en Eric komen, Emma en Sunny, Avinash en Marlous, Floris, Boris en Margrite en last but not least Lotte en Henk. En natuurlijk jij en ik, jouw vrienden en mijn familie. Samen vieren we twee dagen lang de democratie. Iedereen is welkom bij dit feest want de democratie is van ons allemaal.


GRN: En natuurlijk 'ik'? Rot even snel op! GRN heeft geen enkele behoefte om naar een FESTIVAL ter promotie van de huidige NEP-DEMOCRATIE te gaan.

  • 'JIJ' KOMT NATUURLIJK NIET!#PRAAT MEE?

   NEE, ER WORDT TOCH...
   NIET NAAR GELUISTERD!

Democratie is iets om te koesteren en zuinig op te zijn. En af en toe heeft onze democratie ook onder-houd nodig. Daarom gaan we tijdens het Democratie-festival op het eiland Veur Lent met elkaar in gesprek. Jong, oud, bekende en onbeken-de Nederlanders, politici, maatschappelijke organisaties en bedrijven. We gaan naar elkaar luisteren, we nemen stelling en gaan de discussie aan. We leren van elkaar, we verbazen elkaar en daarna drinken we samen wat. We denken na over het Nederland van nu en straks.


GRN: Het heeft geen enkele zin om met deze enge mensen te spreken omdat ze 100% zeker toch niet zullen luisteren. 'Ze' drammen hun agenda en zakkenvullerij hoe dan ook door, ongeacht 'uw geachte mening'. Dáár hechten 'ze' geen enkele waarde aan...
OLLONGREN'S DEMOCRATIE = F#CK-HET-VOLK-FESTIVAL!


#DOE MEE?

  NEE, DEMOCRATIE-FESTIVAL
  = PURE TIJDSVERSPILLING!

Geen feest zonder leuke festivalacts. Natuurlijk kun je niet alleen praten op het festival, je kunt er ook veel leuke dingen doen! Vraag bij Singlefeestje je favorie-te plaatje aan, klim met je favoriete festivalmaatje in de photo booth, ontsnap uit een ME-bus, race op de BMX-baan, volg een yogales, spring Turbo touwtje, leer hoe je een dictator wordt, dans op het strand, luister naar de muziek van Jonna Fraser, Merol en Danny Vera…

De toegang is gratis, nodig je vrienden en familie gerust uit voor dit bijzondere feest. Scoor je tickets hier.   GRN: Hahaha!

   Zelfs gratis wil het volk niet naar haar festivalletje!

   NEP-minister OLLONGREN SCOORT wederom...

   een ZEER ZWARE ONVOLDOENDE!

   Dat 'GEINTJE' KOSTTE de BELASTINGBETALER
   namelijk wél 760.000,- EURO (volgens Jinek) tot
   meer dan 1.000.000 EURO (inmiddels gestegen!)d.d. 30-08-2019: Omroep Gelderland

  • 'Democratiefestival in Nijmegen: duur ambtenarenfeestje of topattractie in de dop?'

Het festival wordt georganiseerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Doel van het evenement is het gesprek aangaan over de democratie in Nederland. 'En mensen bewust maken van het het feit dat democratie niet vanzelfsprekend is', aldus VNG-voorzit-ter Jan van Zanen


GRN: Ook 'JAN VAN ZANEN' heeft mooi-klinkende praatjes maar...

in werkelijkheid blijkt óók VNG de MISDADIGE BURGEMEESTER RIK DE LANGE/ DUIVEN in Gelderland te dekken.
KOTSMISSELIJK VAN NEP-minister OLLONKRENG en haar SMIJTEN MET ÓNS GELD:


GRN: In het Nederlands én in het (poging tot) ZWEEDS...
GRN: GA toch lekker NAAR ZWEDEN (terug), OLLONGREN!


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia