vrijdag 5 mei 2017

'Echte wonderen' zijn de wereld helemaal nog niet uit; '3 zusketiers, huis-nr. 4 en klavertje 5'. Dank voor alle felicitaties en ook veel geluk voor jou!

'Echte wonderen zijn de wereld helemaal nog niet uit'... zie ware VIDEO onderaan:

Of als u niet 'te benieuwd' bent naar - echte! - (kleine) wonderen, alvast hier:


Beste en lieve FB-vrienden: dank voor alle felicitaties voor mijn 44e verjaardag!


Tjemig-de-pemig-Mozes-kriebels!

Ontzettend veel felicitaties mocht ik ontvangen van mijn Facebook-vrienden voor de 44e verjaardag, gisteren...

in totaal... 163 aardige, meelevende mensen...

Die allemaal de moeite namen om de volhardend vader en rechtzoekend burger drs. Erik M. Groenendijk - 'M.eester is my middle name', zeg ik altijd tegen nieuwe 1e klas-leerlingen bij de introductie; 'mijn ouders wisten al dat ik ook 'docent' ging worden, vandaar'..! - te feliciteren... fantastisch!

  • Erg leuk en attent, terwijl ik zelf, helaas, niet de beste ben in 'aan ver-jaardagen denken... iedereen - nogmaals - mijn oprechte dank daarvoor!


Alle verjaardagsgroeten en steun-betuigingen deden en doen mij zeker goed... en voordat ik zelf daarmee natuurlijk (weer) 'te laat' ben:

  • 'jullie ook alvast - allemaal - van harte gefeliciteerd'! Maak er 'n mooie dag van!

'Gezondheid, geluk en zonneschijn (met kind/-eren!)' gewenst voor je/ uw... (zelf invullen en ja; 'smokkelen' mag, desgewenst) levensjaar!

  • Bussumse verjaardagsgroet, Erik

Gisteren de ouders (met de senioren-taxi) en wat vrienden op bezoek in Bussum:


Hoewel we 'elkaar recent, d.d. 26-04-2017, allemaal zagen' bij de viering van 73e verjaardag van mijn lieve vader/ opa Jan... (meiden; bel/ mail hen eens svp.; ze missen jullie en worden nu echt wat ouder... lief!) wilden de ook lieve moeder/oma en vader/ opa toch naar Bussum komen om hier de 44e verjaardag van hun middelste zoon mee te komen vieren.

  • Van harte welkom en de taart staat klaar...


Met de senioren-taxi (een half uur speling voor- en na bezoek is mogelijk) van de Meent naar Bussum en verder kunt u zich wel voor-stellen hoe dat gaat... heel gezellig en ik ben dankbaar dat onze ouders allebei nog bij ons mogen zijn.

Groenendijk is een sterke familie...
'vooral doorgaan', knuf - jullie middelste.

'Handig' is dat het voor mij minder dan 'een half uurtje lopen' is naar de Meent. Een mooie wandeling door 'het moeras' en bijvoor-beeld 'even het gras komen maaien', is dan zo geregeld.

De ene generatie helpt de andere generatie, uiteraard, lieve ouders.
Morgen mijn broer, vrouw en nichtjes op visite en weer wat vrienden/ de buren:


Hartstikke leuk, ook mijn 3-jaar oudere broer uit Friesland met zijn vrouw en twee nichtjes komen nog even op visite, morgen.


De taart van Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam smaakte... hopelijk is deze soort er dan - 's ochtends - nog; we zullen zien.


Gelukkig is de familieband hecht en voor hen en nog wat vrienden/ buren zal we-derom een lekkere taart gehaald worden, welke het dan ook wordt...

Niet goed voor 'op de weegschaal', maar 'je viert maar 2x per jaar (eigen) verjaar-dagstaart eten'... gezellig! En beste FB-vrienden... zo veel taart kan ik echter helaas echt niet meenemen 'op de fiets' maar anders hadden jullie wel 'een stukkie mee kun-nen prikken'. Honderd drie-en-zestig stoelen - minus 3 op de bank en 2 in de hangmat - heb ik evenmin, sorry...


Van mijn drie dochters... helaas, geen verjaardags-telefoontje. Dat neemt PapaErik jullie echter niet kwalijk, lieverds.

  • Ik snap jullie denk ik goed...

Maar gelukkig wel... een verjaardagskaartje. En uiteraard deed dat het vader-vuur in mijn hart nog hoger aanwakkeren; dank jullie, lieve meiden!

Daarover later echter meer.

Voor nu, eerst:


Een - al ben ik niet (bij)gelovig, toch - hoopvol teken... 'gewoon' bij de bushalte.

Kijk om u heen ipv. in uw mobiel; dat is niet alleen veel veiliger maar soms vind of zie je dan iets veel leukers. Tegen 'fomo' helpt... vaker uitzetten - niet deze FB-berichten missen, svp. - dus; doseren... 'geniet maar gebruik met mate'.

Wordt vervolgd.

Delen van dit artikel wordt (weer) gewaardeerd; bij voorbaat dank daarvoor!No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia