vrijdag 23 maart 2018

Geef ons de cannabisplant terug! Wanhoopsdaad mediwiet-activist Hans Kamperman - legaliseer nu wonderplant en f#ck PAUW & multinationals!Waarschuwing: wiet-roken is schadelijk voor de gezondheid, dus: niet/ met mate!
Waarom deed Hans Kamperman dat? Omdat cannabisplant gelegaliseerd moet worden!Neen, 'helaas'... dit wordt geen publicatie waarin volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - om 'blowen' te propaganderen! En zeker ook geen 'sen-satie-publicatie' over die man die vandaag 'met een touw om zijn nek' van de publieke tribune in de Tweede Kamer naar beneden sprong. Neen. Integendeel. GRN vraagt juist uw aandacht voor de achtergrond van zijn wanhoopsdaad;

de redenen 'waarom' (GRN keurt dergelijke acties altijd af!)...

en die zijn helemaal niet gek maar worden juist met heel zijn hart en bij volle verstand - gesteund, uiteraard! Het is de hoogste tijd, beste mensen om enkele 'zekerheden' die het volk werden geleerd = wijsgemaakt, anno 20NU worden rechtgezet... in het belang van de aarde, uwzelf en onze kinderen!

Dat PAUW gisteren d.d. 22-03-2018 aandacht moest besteden aan deze wanhoops-daad van Hans Kamperman was duidelijk maar dat hij daarbij tot tweemaal toe wilde weten; kun je me vertellen wat er in zijn hoofd omging? - gesteld aan de mededemon-strant, bewijst dat de op tv blowende (zie onder) elite-marionet; 'vooral niet te lang en/ of te diep' op achterliggende redenen van deze wanhoopsdaad in mocht gaan. Bah!d.d. 22-03-2018: stichting MEDIWIET


Zoek hem op als je in Haagse bent en deel deze video in ieder geval! 

d.d. 09-05-2017: 'Doede ledocu- Rechtszaak 


Datum/ tijd:     Hans Kamperman

   donderdag     11 mei 2017 – 10.00 uur

Plaats van         rechtbank Zutphen

   handeling:     Martinetsingel 2


Doede roept iedereen op om op donderdag 11 mei om 10.00 uur aanwezig te zijn tijdens de rechtszaak tegen Hans Kamperman, on-dernemer in Groenlo. Waarom deze rechtszaak?

 • Omdat Hans geheel onbaatzuchtig 5 planten kweekte om zieke mensen te kunnen voorzien van cannabis-olie.

De politie rukte in oktober 2016 uit met groot mate-rieel, doorzocht zijn huis en zette hem 2 dagen (!) vast.

 • Een belachelijke, immorele en geldverkwistende actie.

Hoewel het OM de eerder geplande dagvaarding in-trok, besloot Hans, die als drugscrimineel wordt weggezet en daarmee zwaar wordt gedupeerd, om deze zaak toch aanhangig te maken bij de meervoudige strafkamer in Zutphen.


Kom naar Zutphen en steun Hans!Ook GRN kan heel slecht tegen onrechtvaardigheid
maar kan die donderdag helaas niet; hij moet op dat tijdstip lesgeven en krijgt vast geen 'bijzonder verlof' voor deze zaak. Maar of de behandeling in de meer-voudige kamer überhaupt nog door gaat?

Dat was/ is wel de wens van Hans Kamperman en... groot gelijk heeft 'ie! Voor 5 plantjes en dan ook nog alleen voor anderen/ medicinale olie... op beestach-tige wijz gecriminaliseerd te worden - politie'baas' Akerboom; waarom horen we jou nu niet? - dat is dieptriest.

 • Inderdaad om wanhopig van te worden!

Het is werkelijk meer dan schandelijk = crimineel hoe de politie met goed-willende burgers placht om te gaan!

Maar dat ziet u niet in het staatspropaganda NOS-journaal...

 • NL word wakker en pik dit niet; steun Hans en denk altijd zelf na!


Hans Kamperman:Liefde en geluk zijn de twee meest bezongen en beschreven emotionele gemoedstoestanden van de mens. Liefde is niet alleen de onvoorwaardelijke liefdesrelatie tussen twee men-sen of tussen familieleden. Liefde wordt in veel religies en spirituele stromingen be-schouwd als een levensopvatting. Vanuit die visie is de mens geen individu die tegen-over andere individuen staat, maar een deel van de universele liefde.

 • Alle mensen zijn door die universele liefde verbonden. Je bent jezelf en je bent de ander. Iemand afwijzen is dan hetzelfde als jezelf afwijzen.

Wanneer iedereen vanuit deze visie zou leven, zouden erg geen (ernstige) conflicten meer zijn.d.d. 22-03-2018: www.cnnbs.nlBizar nieuws uit Den Haag, waar Hans Kamperman zichzelf van het leven heeft proberen te beroven...

...door van de publieke tribune van de Tweede Kamer te springen!

Kamperman is geen onbekende in ons wereldje, want hij protesteert al twee maanden in Den


Haag tegen de criminalisering van (medicinale) cannabis.

 • Omdat er buiten de wietwereld niemand wilde luisteren kwam hij tot zijn wanhoopsdaad die hij even van tevoren aankondigde op zijn FB-pag.


CNNBS heeft verder nog vernomen dat zijn dochter inmiddels bij hem in het ziekenhuis is, dat Hans niets gebroken heeft en er in ieder geval tot morgen – ter observatie – moet blijven.

De afgelopen maanden hebben CNNBS en ons aan medici-nale cannabis gewijde zusje Mediwietsite vaak over de pro-testactie van Hans Kamperman (65) geschreven, die ermee begon nadat hij werd veroordeeld voor het kweken van vijf wietplanten in de tuin.

Daarvan wilde hij wietolie laten maken om die aan hulpbehoevende patiënten te geven


 • zelf heeft Kamperman in zijn hele leven nog NOOIT één joint gerooktGRN let wel: KAMPERMAN wil NIET BLOWEN maar ZIEKE MENSEN HELPEN!d.d. 22-03-2018: NOS - 'Man springt van publieke tribune Tweede Kamer

 • De vergadering in de Tweede Kamer is aan het begin van de middag stilgelegd, nadat er een man van de publieke tribune was gesprongen. Hij probeerde zelfmoord te plegen.

Het gaat om een 65-jarige man uit Groenlo, bevestigt de politie van Den Haag. "De man had een voorwerp om zijn nek, dat was vastgebonden aan de tribune", staat in de verklaring. Hij was bij bewustzijn toen de hulpverleners kwamen en is in het ziekenhuis nagekeken.

Of hij daar nu nog steeds is, is niet bekend. Op sociale media gaat een afscheidsbrief rond van de man.

 • "Vergeef mij deze daad, ik moet dit doen om de politiek wakker te schudden", schrijft hij. Hij zegt in de brief al enige tijd te pleiten voor 't decriminaliseren van canna-bis.d.d. 22-03-2018: 'Groenlose Gids - Hans Kamperman


GROENLO - Tegen 14.30 uur op donderdagmiddag 22 maart kwam het bericht dat Hans Kamperman

...geen noemenswaardige lichamelijke verwondingen heeft opgelopen.

Hij mag het ziekenhuis op vrijdag 23 maart verlaten.

GRN: Gelukkig! En:

Sterkte voor Hans en voor zijn dochter/ rest van de

familie, vrienden. Wij steunen je allemaal; jouw - herkenbaar; wanhoop-sdaad moet:

 • de feitelijke inhoud op de politieke agenda zetten!

Publicatie van Hans Kamperman zelf d.d. 8 maart 2018 om 22:01


Dankzij de Prohibitive Marihuana Tax Law die op 14 april 1937 in Amerika werd aange-nomen en hennep moest verbieden, drijft er nu 150 miljoen ton plastic in onze wereld-zeeën. Dat is de grootste misdaad tegen de mensheid aller tijden. Het heeft DuPont en de Hearst Corporation de grote animators achter dit besluit geen windeieren gelegd.


Haal hennep (cannabis) uit het strafrecht, voor een duurzame toekomst.


Haal cannabis uit het strafrecht voor een duurzame toekomst

8.868 ondertekeningen - inclusief
deze drs. E.M. Groenendijk MSc.!

Meer dan 80 jaar wordt deze meest veelzijdige en krachtige plant op aarde gecriminaliseerd op basis van onwaarheden verzonnen door multinatio-nals. Ze wilden hun bedrijven redden toen Amerika in de jaren 30 hennep aan het in-dustrialiseren was. Nu de aarde in problemen is wordt het tijd dat deze plant weer de waardering krijgt die het verdient. De aarde heeft deze plant nodig!!


Wij - burgers van Nederland, die zich zorgen maken over de macht die multina-tionals via lobby's op onze volksvertegenwoordiging uitoefenen en daarmee het milieu op onze aarde in gevaar brengen..

constateren


 • Dat op dit moment de aarde in grote problemen verkeert. Om zich te kunnen herstellen de aarde de hennepplant dringend nodig heeft.
 • Dat het universele recht op zelfbeschikking met voeten wordt getreden.
 • De plant niet in het strafrecht hoort.
 • Veronderstelde nadelen op te lossen zijn met goede voorlichting en preventie, zoals bij alcohol en tabak.
 • Ten gevolge van tabak er wereldwijd 5 miljoen mensen per jaar sterven.
 • Cannabis veilig als medicijn kan dienen en geen doden tot gevolg heeft.
 • Cannabis toepasbaar is bij industrialisering en kan zorgen voor een beter milieu, schone zeeën en rivieren. De plant een oplossing biedt voor het energieprobleem. Er geen bomen meer hoe-ven worden gekapt voor productie van papier.

en verzoeken

Om de plant uit de opiumwetgeving te halen en deze terug te geven aan de mensen en onze aarde en alle belemmeringen weg te nemen.Nog/ weer actueel: 'Van Kooten en De Bie' plus Robbie Kerkhof over cannabis/ blowen:


d.d. 11-04-2016: JohnDopeTV - Van Kooten & de Bie - Stoont als een garnaal (1975)

 • Een clip die niet mag ontbreken in het historisch overzicht van 40 jaar gedoogbeleid.Lyrics:

Wij zijn zo stoont als een garnaal      -     Op het feestje van oom Piet
Stoont als een garnaal                            Was hele goeie weed
Neem nog maar een haal                         Dus na de tweede stick
Want stoont als een garnaal                     Kreeg iedereen een kick
Zijn we allemaal                                      Maar opoe van de Kamp
                                                              Die wilde higher zijn
Toon Jansen en zijn bruid                          Zij klom toen in de lamp
Die moesten er eens uit                            En zong daar dit refrein
Ze waren niet zo hip
Toch namen zij een trip                            Wij zijn zo stoont als een garnaal
Een charter naar Marrokko                        Stoont als een garnaal 
Dat was medio maart                                Neem nog maar een haal
En wat er gister staat                                Want stoont als een garnaal
Op hun eerste ansichtkaart                        Zijn we allemaal 

Wij zijn zo stoont als een garnaal               Wij zijn zo stoont als een garnaal  
Stoont als een garnaal                               Stoont als een garnaal  
Neem nog maar een haal                           Neem nog maar een haal
Want stoont als een garnaal                       Want stoont als een garnaal
Zijn we allemaal                                        Zijn we allemaal

De bakker van de hoek                              Wij zijn zo stoont als een garnaal  
Doet hasjish in z'n koek                             Stoont als een garnaal   
Pa nam een pondje mee                             Neem nog maar een haal
Als koekje bij de thee                                 Want stoont als een garnaal
We hadden net bezoek                                Zijn we allemaal...
Dat kwam om half twee
En zit nou door die koek
Nog steeds op de WC             ↗
Wij zijn zo stoont als een garnaal
Stoont als een garnaal                               PAUW
Neem nog maar een haal                            blowt
Want stoont als een garnaal                       op tv  
Zijn we allemaal...

                                                         

GRN: Kijk: zo laat PAUW zich opnieuw van zijn slechte = werkelijke kant, kennen... wel blowen; maar niet over de inhoud = de reden van de wanhoopsdaad van Hans Kamperman willen praten! Als puntje bij paaltje komt:


d.d. 02-04-2017: 'Als Groenendijk-je bij PAUW-tje komt, dan geeft hij niet thuis!


Als puntje bij paaltje komt... als het er echt om gaat, partij te kiezen - voor licht of 't donker - dan blijkt de reguliere media steeds aan de verkeerde kant te staan!


d.d. 18-08-2016: Het officiële Koot & Bie-kanaal
GRN: grappig om die mij zeer bekende weg Bussum-Hilversum hier te zien! Dit filmpje kende deze Van Kooten en De Bie-liefhebber namelijk nog niet...d.d. 27-06-2017: Het officiële Koot & Bie-kanaal


d.d. 09-10-2017: Het officiële Koot & Bie-kanaal

GRN: nogmaals... medicinale weed-olie is iets heeeeeeeel anders dan blowen!

Legaliseren die hap.


Beterschap gewenst en mijn steun heeft jouw rechtvaardige strijd zeker! Hans Kamperman:

 • “Mijn actie stopt pas als het beleid is gewijzigd


GRN las op pagina 5 van de Metro - als klein bericht rechtsboven - niet de naam van 'een wietactivist' - dhr. H. Kamperman/ ondernemer - maar uiteindelijk wel (zonder verdere toelichting of vermelding van zijn facebooksite):


Op sociale media circuleert een afscheidfsbrief die de man zou hebben verspreid. Daarin verklaart hij dat hij tot zijn daad besloot om de politiek wakker te schudden.:

Zo jammer dat het zo moet, ik was zo graag bij jullie gebleven. Ik vraag jullie ga door met de strijd voor legalisering.'Wordt vervolgd...

 • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia