vrijdag 23 september 2016

Internationale kinderontvoering tijdens ondertoezichtstelling, journalist Micha Kat op de vlucht en 'het echte tuig zit in het kabinet'. Schokkend!

Groenendijk groet Kat: Nederland heeft je echt nodig, beste Micha!
  
De waarheid is 'helaas altijd nog 1000x erger dan drs Micha Kat berichtte'. Niet-gemanipuleerd, echt nieuws en 'de rauwe feiten?', maar huidig Nederland ziet liever de NOStumperds en andere kul?

Sommigen helaas (nog) wel; die moeten we dan ook wakker gaan maken... en wel heel snel. Dit of 'lief?' of met een emmer water?'; als het maar gebeurt voor een vrije toekomst voor onze kinderen... word alstublieft wakker! Niet u bent 'verward', maar die Nederlanders die prefereren om 'hun hoofd onder water te houden', als struis-vogel variant...

Red uw 'vrijwillig verdrinkende medeburger'; laat ze het echte, dan maar rauwe nieuws 'ademen' en reik een handdoek aan om het water - en tranen? - te drogen.


De 'minder-vrolijke waarheid' is altijd beter dan 'een euforische nachtmerrie'...!

Dus beste Micha, ik - drs. Erik M. Groenendijk MSc. (in teaching business economics) - en met mij vele andere Nederlanders, hebben jou nu juist keihard nodig als 'het belangrijkste alternatief geluid' en echte journalistiek. Eergisteren deed ik zelf een donatie van 100,- euro... wie volgt er met 'een tientje'?

Steun Micha - met wat geld en morele steun - alstublieft; ook hij is gelukkig 'maar 'n mens'. Voor uw eigen toekomst; 'truth and happiness'... veel dank!

De eigen boodschap van drs. Micha Kat op zijn youtube-kanaal:

Reactie melder van misstanden' en burgerjournalist Nico van de Ham


Afbeeldingsresultaat voor nico van den ham

Beste Nico... Erik sluit zich weer 100% bij je aan!

Samen is het volk sterker dan 'de tegenpartij'...

Wij zijn het volk en weg met 'de Oranjes?'... leve de pacifistische revolutie en ons Rood-Wit-Blauw!


Ook Niburu ziet 't goed: 'Nederlandse journalist op de vlucht geslagen'
  
Beste mede-Nederlanders; geloof alstublieft niet (meer) klakkeloos alle/ de mooie praatjes en zogenaamd 'kritische' vragen/ programma's in de reguliere media (Pauw, Tan enzovoorts). Dat is staatspropaganda... niets meer of minder! Mooier of anders gemaakt nieuws waar slechts een deel van de feiten/ de 'waarheid' verteld wordt en u, als kijker, een bepaalde denkrichting opgeduwd wordt.

Dit terwijl de werkelijkheid vaak heel veel afwijkt van datgene wat 'in Nederlandse huiskamers' binnengebracht en - gepoogd?! - wordt te verkopen... ergo: u wordt aan de lopende band - indien regulier 'kijkend, luisterend en lezend' (en gelovend) - 'in de maling genomen' en slechts de halve - of nog minder - waarheid vertelt! Tenzij u al wakker geworden/ geschud bent... gelukkig! Nu de rest nog.


Afbeeldingsresultaat voor micha kat


Denk alstublieft zelf na en wees veel kritischer; pik het niet meer en kom ook 'in opstand'; wees burgelijk 'ongehoorzaam' en dapper; meld uw eigen ellende door 'de overheid & Co' veroorzaakt en ontmasker de 'bedriegende elite'...

Of bent u 'te moe van het harde werken en druk met de eigen levens'... 'heeft u geen tijd, energie of zin meer en laat dat 'gewoon' langs u heengaan'? Totdat u zelf 'geslachtofferd wordt - al gun ik dat uiteraard niemand! - en merkt dat het inderdaad 1000x erger is dan u ooit voor mogelijk had gehouden...! Ook ik heb vandaag weer - met plezier, maar hard werken - lesgegeven (voltijd) en zit nu 'thuis te tikken' in plaats van 'iets leuk(er)s te doen'... want keihard nodig!

Nederland lijkt een 'democratie' en u 'goed en eerlijk geinformeerd', maar... is dat ook zo? Neen! Waar informeert u zich over 'alles wat er gebeurt'... en vooral: wie gelooft u? Die gluiperige politici, criminele overheids'dienaren' en dito 'recht'ers of die medeburgers die - met de bewijzen/ getuigen erbij - 'ongecensureerd nieuws' brengen? Dank voor uw steun!

Which side are you on?

Word wakker en sluit u aan bij 'de goede kant'... welkom!No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!


Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia