zaterdag 19 november 2016

Ontvoerde 1e dochter Lina Osasu, geb. 19 nov. 2001, moet nu op afstand worden gefeliciteerd. Toch is je papa altijd bij je... van harte, m'n lieverd!

Allerliefste 1e dochter Lina Osasuvan harte gefeliciteerd met je 15e verjaardag!


De voorbereiding...De lekkerste... 
Ook van oma en opa de felicitaties en een dikke knusknuffel...Oma kon niet zingen ivm ziekteopa weet je en papa deed zijn best...

En ook van een beetje Latijn en Grieks schrik je niet...


Pater diligit et multo tibi est valde: felix sit dies natalis carissimi filiarum. Amor vincit omnia!

Σου εύχομαι κάθε ευτυχία και χρόνια πολλά. Απόλαυσε την μέρα των γενεθλίων σου!En al denk ik dat je 'geen player' bent, toch vond ik het bovenstaand plaatje bij je passen! Ik wens je voor dit jaar weer een goede gezondheid - mens sana in corpore sano - veel zonneschijn en toch ook het besef dat wij altijd bij elkaar horen... je weet mijn mailadres, telefoonnummer en natuurlijk ben je altijd welkom thuis. Zonder vragen en met open armen; kom maar langs... daar waar je hoort te zijn!

Weet dat je vader, je oma en opa en de rest van je familie in Nederland vandaag met je meeviert... en taart gaat eten.
'Gewoon' in het Nederlands... jouw en je vaderstaal:

Er is er een jarig, hoera, hoera,
Dat kun je wel zien, dat is zij!
Dat vinden wij allen zo prettig jaja
En daarom zingen wij blij...

Zij leve lang, hoera, hoera,

Zij leve lang, hoera, hoera,

Zij leve lang, hoera, hoera

En natuurlijk zingen wij ook allemaal voor jou:

Lang zal jij leven, Lang zal jij leven,
Lang zal jij leven in de gloria

In de gloria, in de gloria, Hieperderpiep, hoera, Hieperderpiep, hoera!

Vannacht 'vierde ik met je mee om 0:00 uur'...


en was 'de eerste?' die jou toen feliciteerde met 1hele dikke ver-jaardagskusknuffels!

Ik hartje jou heel erg veel... in gedachten op je feestje vandaag!

Van altijd hoorbare, lieve baby... naar nu afwezige, 15-jarige tienerdochter?


Wat verheugden wij ons (ruim) 15 jaar geleden op de geboorte van ons allereerste wereldwonder... ja, jij; Lina OsasuZo zag jij er 'in de buik' uit en nee, wij wilden niet weten of jij een jongetje of een meisje zou worden. Ontzettend gelukkig was ik met... het gezonde meisje met alles erop en eraan dat jij bleek te zijn... einsamzweisamdreisam!

Je vader waakte in grootste liefde de gehele 1e dag en nacht over jou (en moeder). Een klein, lief en kwetsbaar mensje was je daar, toen nog maar met alle kracht van de wereld al in je. Heel zachtjes ademend maar altijd geluidmakend... fijn om naar je te kunnen luisteren en te horen dat je 'springlevendtussen ons lag te slapen.


Welkom in ons midden. Het was die nacht dat ik je beloofde 'altijd goed voor je te zorgen en alles te doen om je gelukkig te maken'. Die belofte heb ik waargemaakt - voor zover dat mij mogelijk werd gemaakt - en daar blijf ik dan ook ontzettend trots opOok jij voelt en zult je herinneren dat je vader altijd alles voor je deed en blijft doen... want:

Jij bent mijn oudste dochter en ik blijf altijd je papaLina Osasu S. - Amsterdam.


Dankzij/ ondanks je ouders ben je op deze wereld gekomen en samen zorgden wij tot 2008 voor jou, daarna ieder apart en in 2016 weet je eigen vader niet eens waar je bent, hoe het met je gaat en wordt er niet meer met elkaar gebeld...?

Dat is niet wat jij - en ik - verdient... en dat wat jou - en je zusjes - verteld werd/ wordt over je - 2x - ouders - zeker - niet de waarheid. Maar daar zal ik nu niet mee 'lastigvallen'... vandaag vieren wij jouw - bij ons - zijn!

Eet dus lekker veel taart in met slingers versierd huis. laat je verwennen met de cadeaus en begin je nieuwe, 15e levensjaar gelijk goed... lieve jongedame!

Je vader zal straks pogen om je telefonisch te bereiken om je ook persoonlijk te feliciteren, maar of dat gaat lukken? En ja, ik mis je kwebbelstem, brutale ogen en 'praatjes' enorm... uiteraard mist papa ook Jördis Imani en Imke Abeni ont-zettend, net zo veel!

No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

Ontvoerde 1e dochter Lina Osasu, geb. 19 nov. 2001, moet nu op afstand worden gefeliciteerd. Toch is je papa altijd bij je... van harte, m'n lieverd!

Allerliefste 1e dochter Lina Osasuvan harte gefeliciteerd met je 15e verjaardag!


Pater diligit et multo tibi est valde: felix sit dies natalis carissimi filiarum. Amor vincit omnia!


Σου εύχομαι κάθε ευτυχία και χρόνια πολλά. Απόλαυσε την μέρα των γενεθλίων σου!En al denk ik dat je 'geen player' bent, toch vond ik het bovenstaand plaatje bij je passen! Ik wens je voor dit jaar weer een goede gezondheid - mens sana in corpore sano - veel zonneschijn en toch ook het besef dat wij altijd bij elkaar horen... je weet mijn mailadres, telefoonnummer en bent natuurlijk altijd welkom thuis. Zonder vragen en met open armen; kom maar langs... daar waar je hoort te zijn!

Weet dat je vader, je oma en opa en de rest van je familie in Nederland vandaag met je meeviert... en taart gaat eten. Straks een videoverslag met zingen! Een klein voorproefje:
'Gewoon' in het Nederlands... jouw en je vaderstaal:

Er is er een jarig, hoera, hoera,
Dat kun je wel zien, dat is zij!
Dat vinden wij allen zo prettig jaja
En daarom zingen wij blij...

Zij leve lang, hoera, hoera,

Zij leve lang, hoera, hoera,

Zij leve lang, hoera, hoera
En natuurlijk zingen wij ook allemaal voor jou:

Lang zal jij leven, Lang zal jij leven,
Lang zal jij leven in de gloria

In de gloria, in de gloria, Hieperderpiep, hoera, Hieperderpiep, hoera!

Vannacht 'vierde ik met je mee om 0:00 uur'...


en was 'de eerste?' die jou toen feliciteerde met 15 hele dikke ver-jaardagskusknuffels!

Ik hartje jou heel erg veel... en in gedachten op je feestje vandaag!

Van altijd hoorbare, lieve baby... naar nu afwezige, 15-jarige tienerdochter?


Wat verheugden wij ons (ruim) 15 jaar geleden op de geboorte van ons allereerste wereldwonder... ja, jij; Lina OsasuZo zag jij er 'in de buik' uit en nee, wij wilden niet weten of jij een jongetje of een meisje zou worden. Ontzettend gelukkig was ik met het gezonde meisje met alles erop en eraan dat jij bleek te zijn... einsam, zweisam, dreisam!

Je vader waakte in grootste liefde de gehele 1e dag en nacht over jou (en moeder). Een klein, lief en kwetsbaar mensje was je daar, toen nog maar met alle kracht van de wereld al in je. Zachtjes ademend maar altijd geluidmakend... heel fijn om naar je te kunnen luisteren en te horen dat je 'springlevend' tussen ons lag te slapen.


Welkom in ons midden. Het was die nacht dat ik je beloofde 'altijd goed voor je te zorgen en alles te doen om je gelukkig te maken'. Die belofte heb ik waargemaakt - voor zover dat mij mogelijk werd gemaakt - en daar blijf ik dan ook ontzettend trots opOok jij voelt en zult je herinneren dat je vader altijd alles voor je deed en blijft doen... want:

Jij bent mijn oudste dochter en ik blijf altijd je papa. Lina Osasu S. - Amsterdam.


Dankzij/ ondanks je ouders ben je op deze wereld gekomen en samen zorgden wij tot 2008 voor jou, daarna ieder apart en in 2016 weet je vader niet eens waar je bent, hoe het met je gaat en wordt er niet meer met elkaar gebeld...? Dat is niet wat jij - en ik - verdient... en dat wat jou - en je zusjes - verteld werd/ wordt over je ouders - zeker - niet de waarheid. Maar daar zal ik nu niet mee 'lastig-vallen'... vandaag vieren wij jouw - bij ons - zijn!

Eet dus lekker veel taart in met slingers versierd huis. laat je verwennen met de cadeaus en begin je nieuwe, 15e levensjaar gelijk goed... lieve jongedame!

Je vader zal straks pogen om je telefonisch te bereiken om je ook persoonlijk te feliciteren, maar of dat gaat lukken? En ja, ik mis je kwebbelstem, brutale ogen en 'praatjes' enorm... uiteraard mist papa ook Jördis Imani en Imke Abeni ont-zettend, net zo veel!No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia