zondag 4 februari 2018

Meet Eva Jinek met 2 maten? Moeder Nadia/ Insiya op tv - vader Erik/ 3 dochters 3x ontvoerd, genegeerd! Hun verdriet minder nieuws-waard-ig?Vader-oproep aan Eva Jinek via FB verzonden:   1412 dagen geen meiden...

Hoe 'goed' is Eva Jinek wel niet? Althans volgens deze bronnen:


Grootse afsluiter van 'het jaar van Eva':

  • Jinek benoemd tot Omroepvrouw van 2017

De Volkskrant: Iñaki Oñorbe Genovesi 8 januari 2018

De prijzenkast van Eva Jinek is opnieuw een stukje voller geworden. De 39-jarige presentatrice van KRO-NCRV is maandag uitgeroepen tot Omroepvrouw van 't Jaar 2017. Jinek was afgelopen jaar al onderscheiden met een Tv-beeld voor beste presentator, de Zilveren Televizier Ster en kreeg een eervolle vermelding van de jury van de Nipkowschijf.


Eva Jinek: van 'invalmeisje' tot 's lands beste presentator - ? -

  • 'Ze lijkt een barrière te hebben geslecht'

Voor haar zelf viel het niet mee 'het invalmeisje' te zijn op de televisie. Zo noemt ze het. Nu wordt ze al vergeleken met Sonja Barend, grande dame van de talkshow. De dochter van een Tsjechisch vluchtelingenpaar, Eva Jinek, is niet alleen gegroeid in haar rol, het is meer: ze is tot wasdom gekomen.Eva Jinek (30-01-2018). Met aan tafel:     UITZENDING 21:20 - 29:35 min.!


Nieuws, Sport en Politiek - Joost Vullings over nieuwe donorwet - Arendo Joustra en Jort Kelder over 80 jaar Beatrix - Marjan van Loon (Shell) over aardbevings-schade - Martijn Koning met de nieuwe campagne-filmpjes

"Jinek 30 januari 2018 | Don..." Het YouTube-account dat aan deze video is gekoppeld, is beëindigd wegens meerdere meldingen van derden over auteursrechtschendingen. - opnieuw!

GRN: huh? het was toch de bedoeling dat zo veel mogelijk mensen haar oproep zouden zien? Dan ben je toch juist blij als jouw filmpje gedeeld wordt?

GRN deed herhaalde pogingen bij de reguliere media, o.a. bij Pronkje-PAUW:


d.d. 02-04-2017:

'Als Groenendijk-je bij PAUW-tje komt, dan geeft hij niet thuis! Is 3 keer 3 kinderen ont-voeren met criminele hulp jeugdzorg/ rechters geen nieuws?

  • Als puntje bij paaltje komt... als het er echt om gaat, partij te kiezen - voor licht of 't donker - dan blijkt de reguliere media steeds aan de verkeerde kant te staan!'
'Moeders worden wel, maar vaders niet geholpen'; hoezo? Zijn wij anders?


Zijn dochters van vaders minder belangrijk of anders dan dochter van een moeder? Zijn vaders minder belangrijk dan moeders voor kinderen?

Dat denkt GRN niet; beiden zijn even belangrijk... 
Humans of Amsterdam: 2-YEAR-OLD GIRL, KIDNAPPED AND SMUGGLED FROM AMSTERDAM TO INDIA - 27 februari 2017

HELP ONTVOERDE INSIYA TERUG NAAR MOEDER NADIA RASHID,

TEKEN DE PETITIE! Linda de Munck #Rauwkost - 7 maart 2017

In 2016 werd er iedere werkdag een kind ontvoerd, Insiya is er daar een van. Moeder Nadia Rashid is een petitie gestart en hoopt op deze manier haar dochter terug te krijgen.

AT5: Aangifte tegen John van den Heuvel - 11 september 2017

Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft geen goed woord over voor de aangifte die Shezad Hemani, de vader van de ontvoerde Insiya, tegen hem zou hebben gedaan. Volgens Hemani zou Van den Heuvel plannen gehad hebben om Insiya terug te ontvoeren. 'Die aan-gifte, als die al klopt, is totaal op drijfzand gebaseerd', aldus Van den Heuvel.


De Telegraaf: Smerige spelletjes in zaak Insiya - 22 september 2017


Moeder ontvoerde Insiya (3) voert actie op de Dam
Door Immee op 30 september 2017

Nadia Rashid heeft haar ontvoerde dochter Insiya al een jaar niet gezien of gesproken. En, dat is ondraaglijk laat de moeder gisteren in een emotionele video weten. Ook besloot ze actie te voeren op de Dam, om aandacht te vragen voor dit familiedrama.

Ontvoering
Nadia hoopt met deze actie dat de ontvoering door Shehzad H., de vader van Insiya, niet wordt vergeten en dat ze snel weer met haar dochter wordt herenigd. Precies een jaar geleden werd Insiya met geweld ontvoerd uit de woning van haar oma in Amsterdam. Een groep mannen, ge-wapend en al, gingen er met het kleine meisje vandoor. Ze smokkelden haar naar haar vader in India. Er loopt een rechtszaak tegen haar ex-man, maar helaas nog zonder resultaat. Ook al steunt de politiek haar, er is nog altijd geen contact.


GRN:

zeer opvallend is dat 'de politiek' GRN juist alleen maar tegenwerkt en zich - aangetoond - crimineel gedraagt! Dat is ook 'de reden' dat Nadia/ Insiya wel overal verschijnt maar het 3x, met overheidshulp, kidnappen van de drie liefste dochters van GRN/ LinaJördis en Imke (nochtans) alleen op deze site te lezen valt...

In actie
Intussen is Nadia de wanhoop nabij. Dit was voor haar de reden om gister een emotionele video online te zetten waarin ze haar pijn kenbaar maakt. Ook stond ze gister op de Dam in A'dam, in samenwerking met Humans of Amsterdam, om aandacht te vragen voor deze zaak: “Ik sta hier voor mijn dochter. Ik laat me niet bang maken. Als je kind opeens weg is, ga je in de over-levingsmodus.

  • Je krijgt een soort oerkracht en dan ga je alles doen om je kind terug te krijgen”, aldus Nadia in Hart van Nederland.


Lees ook: Vader ontvoerde Insiya vertelt zijn verhaal


Door Zoé op 8 februari 2017

Ontvoerd

Volgens hem is zijn ex ook geen lieverdje. Zo zou Nadia, volgens Hemani, de peuter als eerst ontvoerd hebben in 2014 en wordt ze gezocht door Interpol. Hierdoor heeft Interpol nu ook een verzoek tot aanhouding tegen Nadia uitgevaardigd, zo laat AT5 weten. De vrouw reisde met Insiya af naar Amsterdam, daar had ze destijds de toestem-ming voor van Hemani. Volgens hem weigerde ze echter terug naar India te keren met het kind, waarna hij in 2015 naar de Nederlandse rechter stapte.

Leugens en bedrog

Hemani beschrijft Nadia, van wie hij officieel nog niet gescheiden is, als iemand wiens religie uit 'geld, leugens en bedrog' bestaat. Hij beschuldigt haar ervan hem te willen afpersen met het kind.

'Ik ben geen pinpas', laat hij weten op Twitter. "Nadia is een gezochte crimineel in India en nu ook internationaal", zegt hij tegen AT5.

Als vrijwillig scheiden al zo'n pijn doet, hoe zou PAS-familiedrama dan voelen?


Eva Jinek en Freek Vonk zijn uit elkaar. - Dat meldt Shownieuws maandagavond...

GRN: zou Eva zich kunnen invoelen hoe het is om al bijna 4 jaar gedwongen 'uit elkaar/ gescheiden te zijn van je eigen kinderen? Dan 'neemt zij vast en zeker contact op met GRN' als reactie op deze publicatie, zou je denken...

  • mede namens de meiden; onze grootste dank!


..De twee laten in een verklaring aan het programma weten dat het door het 'moordende reisschema van Vonk (hij is de helft van het jaar op reis)' en hun 'chaotische levens' helaas niet is gelukt om samen een leven op te bouwen.

"We zijn er allebei verdrietig over maar houden heel veel van elkaar, zijn nog veel in elkaars leven en iedereen die

ons kent weet ook dat dat zo is."


'Heel erg verdrietig'

Vonk zit momenteel in Brazilië en reageert op het nieuws via zijn Facebookaccount. "Ik ben hier heel erg verdrietig over", aldus de bioloog. "We zijn zeker niet met ruzie uit elkaar, en ik houd met heel mijn hart van haar. En dat zal altijd zo blijven. En daarom doet het me pijn dat het ons niet is gelukt."

Vonk en Jinek werden in februari 2013 voor het eerst samen gezien. De twee woonden samen.d.d. 30-12-2016:

'Vader ontvoert kind en moeder is zielig; alle media erop. Maar:


Kleine, arme Insiya blijft klemzitten tussen ouders;
nu triest PAS aanstaande?'

Wordt vervolgd...


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia