maandag 27 mei 2019

#ZegNeeTegen5G - 5G en CHEMTRAILS = overal KANKER voor IEDEREEN en TOTALE DICTATUUR. Géén toekomst voor u, uw kinderen, de wereld...RED UWZELF, RED UW KIND(EREN) en HUN KINDEREN, RED DE WERELD: STOP 5G!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - maakt zich oprecht zeer grote zorgen over:

ZWAAR GIFTIGE CHEMTRAILS 

en

En neen, geachte dames en heren... dat is zéker niet overdreven. Word wakker, word wakker vóórdat uw hoofd en rest van het lichaam de hele dag én nacht in een magnetron wordt gestopt!

Sta op, sta op en verzet u tégen 5G:


#ZegNeeTegen5G


#ZegNeeTegen5G


VLUCHTEN KAN dan NIET MEER = op korte of middellangere termijn leidend tot:

   'DEAD BY RADIATION'!

Dat lijkt GRN geen goed plan, sterker nog: een héél slecht plan. Want:


  • GRN WIL GRAAG nog een tijdje GEZOND LÉVEN! U TOCH OOK?
       RED UWZELF, RED UW KIND(EREN), RED DE WERELD!

#ZegNeeTegen5G - #ZegNeeTegen5G - #ZegNeeTegen5GHieronder GRN's EXTENDED VERSION #ZegNeeTegen5G en kijk aub. de documentaire:


  • '5G APOCALYPSE - THE EXTINCTION EVENT mét NEDERLANDSE ONDERTITELING!

d.d. 27-05-2019:

'STOP 5G = DODELIJK en tot SLAAF-MAKENDAlles met SMART = STUPID!

en:

d.d. 23-03-2019: 
New Earth Project - '5G APOCALYPSE - DE EXTINCTIE EVENT'

  • Een volledige documentaire van Sacha Stone die de 5G-existentiële bedrei-ging voor de mensheid blootlegt op een manier die we ons nooit voor mogelijk hadden gehouden!

Deel dit alstublieft zo wijd als je je aangetrokken voelt ... gebruik het om je lokale bu-reaucraten, technocraten, gezondheidswerkers, lokale en federale overheidsinstanties en meer dan wat dan ook ... te richten op je familie en vrienden. Met in deze film: wapenontwikkelingsdeskundigen, biologen, moleculaire en cellulaire biologen, bloed-microscopisten, activisten, maar ook goede leiders in de frontlinie. We weten wat deze technologie is - we weten hoe deze is bedacht en we weten waar het de bedoeling is om mensen en de planeet te nemen. We trekken hier de grens ... en dat doen we met het volle bewustzijn. Sta op Homo sapiens!GELE GRN POOGT DE BAKKERSVROUW UIT TE LEGGEN - 'KAN D'R NIET SCHELEN'?!


d.d. 23-05-2019: Be Inspired - '5G Technology:

Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

STOP 5G = DODELIJK en tot SLAAF-MAKEND. Alles met SMART = STUPID! Maakt je GEZONDHEID KAPOT en ook 100% STAATSCONTROLE mogelijk..en het vervolg:
'SMART = STUPID' - het maakt je GEZONDHEID KAPOT en 100% STAATSCONTROLE!En neen, volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - is géén 'complot-gekkie'... zeker niet. GRN heeft alles op een rijtje en poogt uit te leggen 'hoe de wereld er écht = satanisch sinister, uitziet'...


Zéker is, is dat ook die GRN altijd zélf nadenkt, zélf onderzoekt en dan blijkt 'helemaal niet onmogelijk' = de schokkende, onacceptabele waarheid is dat:

  • CHEMTRAILS en 5G

twee zijdes van dezelfde satanische medaille zijn en voor 'de club tégen het volk' moet gaan leiden tot:


  'WERELD-DOMINANTIE' én
   UITROEING GEWONE VOLK!

    Word aub heel snel wakker,
    denk zélf na en onderzoek de feiten...

    in het belang van uwzelf en uw (klein-)kinderen:


KOM ÓÓK IN PACIFISTISCHE OPSTAND...

  • VÓÓRDAT HET NIET MEER KAN = de TOEKOMST WEG is!WAT VOORAF GING:


d.d. 14-01-2019: RT America

   - 5G Wireless:
     A Dangerous ‘Experiment on Humanity

Scientists, environmental groups, doctors and citizens around the world are appealing to all governments to halt telecommunications companies’ deployment of 5G (fifth generation) wireless networks, which they call “an experiment on humanity and the environment that is defined as a crime under international law.”d.d. 23-04-2019: New Earth Project 


  '5G APOCALYPSE -
   DE EXTINCTIE EVENT'

Een volledige documentaire van Sacha Stone die de 5G-existentiële bedreiging voor de mensheid blootlegt op een manier die we ons nooit voor moge-lijk hadden gehouden!


Deel dit alstublieft zo wijd als je je aangetrokken voelt... gebruik het om je lokale bureaucraten, technocraten, ge-
zondheidswerkers, lokale en federale overheidsinstanties
en meer dan wat dan ook te richten op je familie en vrienden. Met in deze film: wapenontwikkelingsdeskun-
digen, biologen, moleculaire en cellulaire biologen, bloed-
microscopisten, activisten, maar ook goede leiders in de frontlinie.

We weten wat deze technologie is - we weten hoe deze is bedacht en we weten waar het de bedoeling is om mensen en de planeet te nemen.

We trekken hier de grens ... en dat doen we met het volle bewustzijn.

  • Sta op Homo sapiens!d.d. 04-04-2019: Niburu 

   'Waarom zijn wij er zo op gebrand
    onszelf te vernietigen?'

De mens vernietigt zichzelf. De mens is een heel raar dier, want ondanks dat het kan weten dat het door iets zal worden vernietigd, wordt dit-zelfde iets toch met veel bombarie omarmd.

Na het lezen van dit artikel weet je zeker dat 5G er niet is voor jouw gezondheid en dat de klok nu echt op vijf voor twaalf staat.d.d. 05-04-2019: DlmPlus

'Er is wel degelijk bewijs:


De telecom industrie heeft geen onderzoek ge-daan naar de effecten van straling op de gezondheid, blijkt uit recent onderzoek van het Amerikaanse Congres, maar er zijn wel degelijk duizenden onafhankelijke onderzoeken gedaan in de afgelopen jaren. Een beroemd voorbeeld is het Bioini-tiativeZonder invoering van 5G blijken mensen al doodziek te worden van de straling van mobieltjes en WIFI.d.d. 13-04-2019: DlmPlus - 'Oproep van 10.000en wetenschappers om te stoppen met #5G'

Oproep aan de VN, WHO, EU, Raad va Europa en de regeringen van alle naties

Meer dan 63.000 wetenschappers, dokters, milieu-organisaties en burgers uit 168 landen (stand eind maart 2019) roepen op om de uitrol van het 5e generatie draadloze netwerk te stoppen met inbegrip van 5G met duizenden satellieten.

Het 5G netwerk zal een enorme toename van blootstelling aan radio frequente straling (radiogolf) geven bovenop die van de 2G, 3G en 4G netwerken. RF straling is bewezen schadelijk voor mens en milieu. Het uitrollen van 5G is een experiment met de mensheid en het milieu dat onder het internationaal recht een misdaad is.d.d. 23-05-2019: 'NAÏEVE NEDERLANDERSKIJK OMHÓÓGDENK ZÉLF N
                           want... die COMPLOTTERS HEBBEN - écht - GELIJK:


d.d. 24-05-2019: Niburu - 'Laatste kans om 5G nog te stoppen?!

De Nederlandse bewindslieden hebben de conclusies van een internatio-nale groep artsen en wetenschappers over de gevaren van 5G volledig naast zich neergelegd.

Uit de resultaten van een nieuw onderzoek blijkt een...
TOT SLOT:


 'TREK HET INTERNET HELEMAAL
 LEEG
en...

 KRIJG ER GRATIS 'N TUMOR BIJ!

Gelukkig bent U inmiddels verstandiger (geworden) en eist ook:

  • STOPZETTING van 5G-invoering!Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia