zaterdag 17 februari 2018

RUTTE-3: zonder hem hadden we Goede, nu alleen Slechte Tijden! Nu ene Halve Zoolstra weg is, wil het volk ook andere halve zool zien OPROTTEN!
 'Weken nodig', zegt ene halve zool na vertrek liegende, andere Halve Zoolstra!

Rafiek de Bruin - 16-02-2018

Dat zegt premier Rutte in het wekelijkse gesprek met de minister-president.
Hij denkt - ??? - dat hij enkele weken nodig heeft om een opvolger te vinden.


GRN: ook die andere halve zool...


Hoe kon dit gebeurenRutte: ik denk dat hij het zelf ook niet weet, maar ik snap uw gevoel, juist bij deze man!GEEN STIJL:   Kabinet Fake News I.

   MinBuZa Halve Lulstra loog jarenlang
   over ontmoeting met Poetin

Halbe Lulstra wat krijgen we nou? Bovenstaand horen we het heerschap in 2016 het volgende vertellen:

"Ik was begin 2006 aanwezig in de datsja van Vladimir Poetin."

"Ik was medewerker. Ik was weggestopt achter in het zaaltje waarin het plaatsvond. Maar ik kon heel goed horen wat het antwoord van Vladimir Poetin was op de vraag wat hij verstond onder Groot Rusland. Want Groot Rusland is waar hij naar terug wil. En zijn antwoord was: dat is Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne en de Baltische Staten. En Kazachstan was nice to have."

En nu blijkt dus dat hij zich vanaf 2014 met deze anekdote structureel op meerdere gelegenheden zowel binnen als buiten de VVD versprak, want eigenlijk bedoelde hij:
MinBiZa/ mini-ster Ollongren brengt namens Rutte-3 alleen maar NEP-'nieuws':d.d. 05-12-2017: 'Is Ollongren niet eerlijk:

wil democratisch benoemde wethouder Palmen/ Brunssum afzetten...

maar criminele burgemeester De Lange/ Duiven niet?!


Groenendijk krijgt sterk het gevoel dat er...


Is de weerstand van die mini-ster Ollongren & Co mogelijk primair daarop gebaseerd dat deze rebelse? Palmen 'de waarheid' over de gevestigde = in Brunssum afgeserveer-de orde/ 'elite' = landelijke partijen sprak/ spreekt? Groenendijk weet er inhoudelijk te weinig over, maar de wijze waarop nu gepoogd wordt om de democratisch-benoemde Palmen 'af te branden' en de publieke opinie te bespelen met meldingen als: 'hij moet aftreden; dit kan niet; het is schande enzovoorts', is veelzeggend, nietwaar?


Vergelijk dit eens met de 'bestuurlijke integriteit' in Den Haag en wees eerlijk...

ook u moest toch glimlachen - want: welke integriteit? - nietwaar?

- Wat is integriteit? Wanneer is een ambtenaar of is een organisatie integer? Is hiervan sprake bij afwezigheid van corruptie, fraudeleus gedrag of andere vormen van niet integer handelen, of zien we integriteit inmiddels breder? Wetenschappers en experts uit binnen- en buitenland verschillen hierover nog steeds van mening. -


Het is nogal duidelijk waarom de wind waait zoals die nu waait, aldus zelf-nadenkende burger Groenendijk.

Bekijk een zaak altijd van 2 kanten en let daarbij op welke belangen er van wie op het spel staan; dan is duidelijk waarom die Zweedse-NLse Ollongren nu zo 'waarschuwt' = dreigt met ingrijpen...

  • In hoeverre is dat eigenlijk wel democratisch, mini-ster Ollongren?  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia

RUTTE-3 MOET VALLEN - de VICTORIE begint in de hoofdstad! Op bezoek bij melder van misstanden; Nico van den Ham ivm Ouders In Actie - OIA!


GRN: morgen het vervolg, nu snel boodschappen doen en dan de was ophangen!


Het Johnny Jordaanplein is de naam van het voor-ste gedeelte van de Elandsgracht in Amsterdam, aan de kant van de Prinsengracht in de wijk de Jordaan. Het ontstond in de jaren '70 als witkarstation, en lag er na het einde van dit experiment wat verloren bij. Na de dood van Johnny Jordaan in 1989 werd geld ingezameld voor een standbeeld. Bij de onthulling van het beeld van beeldhouwer Kees Verkade in 1991 op de kop van de Elandsgracht begon een actie om dit stukje straat naar de zanger van het Jordaanlied te noemen. Tegen het advies van de straatnamencommissie besloten B & W eind 1995 dit verzoek te honoreren en korte tijd later werd het "pleintje" door wethouder Guusje ter Horst omgedoopt tot het Johnny Jordaanplein, ook al werd dat nooit in een raads-besluit vastgelegd.
Wees ook heldhaftig: net als  ir. Rietveld en echte journalist Nico van den Ham:


IS MELDER VAN MISSTANDEN NICO VAN DEN HAM NOU EEN HELD OF EIGENLIJK ALLEEN MAAR BANG?

Naar aanleiding van onder andere voorgaande 2 artikelen is Melder van Misstanden, Nico van den Ham door een groot aantal bezoe-kers van deze site als een held benoemd.

  • Is Nico nou echt wel zo'n held of is hij bang?


'Angst is een slechte raadgever' maar wie nooit 'bang' is, blijkt vaak niet 'dapper' maar 'dom' te zijn. Gecalculeerde risico's nemen dus en...
   
   samen zijn we altijd sterker dan 'zij'

Fijn dat Nico en GRN de - grote - neuzen absoluut in dezelfde richting hebben staan; fijn ook dat er steeds meer mensen kritisch(er) worden ten aanzien van 'de macht' en de leugens van de regering/ 1e en 2e Kamers doorzien. En nog veel belangrijker: die het niet (meer) pikken! Die weigeren om zich als kleine kindjes door Rutte en zijn kliek te laten bedonderen!


Wij, de echte Nederlandse burgers zijn veel sterker dan 'die club tegen het volk' en dat weet 'de elite' vandaar dat ze pogen om ons tegen elkaar op te zetten en met 'brood en spelen' af te leiden.

   
Wij zijn echter...
wakkerder dan ooit;

sta op en sluit u aan
in uw eigen en...

   in het belang van uw kinderen,
   alsmede voor Vrouwe Justitia!

Lang leve de Nederlandse
schuursponzen-revolutie!

d.d. 26-10-2017: 'Nu al kotsmisselijk van bende bedriegers...

  • 'he Rutte-3 - he Rutte-3 - laat me weer regeren of ik ga kapot - met m'n criminele? clubje om me heen'!
d.d. 28-10-2017: 'Boeven? Rutte en Grapperhaus moeten ingrijpen

d.d. 07-11-2017: 'GRN vindt Mark Rutte een 'vuile flikker'

     en mini-ster Grapperhaus is nep! Waarom?

d.d. 11-11-2017: 'NL-vestigingsklimaat echt verbeteren?

  • Schaf niet die dividendbelasting maar Rutte-3 af; daar profiteert het volk meteen van en kost ons niets!'d.d. 29-01-2018: 'VVD = VuVuDu bezorgt het volk al 70 jaar ellende

  • met huidige baas; nep minister-president Rutte 'praat vooral poep' en besodemietert het volk!'Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard (weer) gewaardeerd; mijn dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia