vrijdag 29 december 2017

Massa-manipulatie vanaf Media Park Hilversum/ Top2000 café; this could be heaven or this could be hell... houd de 'gewone burger' blij tot in 2018!


Voor sight-seeing van het NOS Media-Park te Hilversum en meer; lees/ kijk verder:Groenendijk loopt voorbij aan massa-manipulatie en nep-café op Media Park:


Volhardend vader/ recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - werd in 1973 in Hilversum geboren en kent 'het Media Park' dan ook goed. Niet alleen fietste hij daar vaak langs naar het centrum van Hilversum - toen er nog in 'de Meent' werd gewoond - maar ook vanuit het bos komend werd als kleine jongen vaak net voor het Media-Park naar links afgebogen; het kleine viaduct over en dan naar rechts' gefietst... op naar de Hertog Albrechtstraat 83 omdat daar 'onze lieve Opa en Oma Groenendijk' woonden.

Naar de tandarts gingen wij bij kundige Hulsker-hoekstra die in H'sum Noord gevestigd is en precies aan de andere kant van 'waar de televisie en radio vandaan komt'. Terug werd dan door de dure villawijk Trompenberg gereden...

  • met een noodvaart de berg af naar beneden, richting het bos!


Het NS-stationnetje heette vroeger 'Hilversum-NOS' en er was een manshoog hek met punten om het gehele gebied. 

Tegenwoordig pogen 'ze' om

   'openheid te betrachten/ transparant te zijn'...

en werd het hek weggehaald en wat cosmetische veranderingen doorgevoerd - geen portiershokje meer; 'n buslijn langs de studio's en de bouw van 'landmark'/ museum Beeld en Geluid - maar...Deze
zelf-nadenkende Groenendijk zet daar zeer grote vraagtekens bij!!!Sterker nog; bent u op zoek naar massa-manipulatie en overheidspropaganda?

   Dan moet u in Hilversum, op het Media Park zijn...

zoals ook Tarik Z. in 2015 op niet-zo-verstandige-wijze deed in zijn poging om de nog slapende Nederlanders wakker te schudden! Maar daarover later meer.

Of komt u voor 'de gezelligheid' en

   '30 minuten kans op nationale bekendheid'...


   - openingstijden TOP 2000 CAFÉ; het café is geopend van 5.00 uur 's ochtends tot
   en met 3.00 uur 's nachts, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Oudejaars-
   avond. Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven de Top 2000 bij te wonen
   werkt het NL Instituut voor Beeld en Geluid met blokken van 30 minuten

met uw gezicht op televisie?Dat kan; voor de 'echte muziekliefhebber' en 'dagje naar H'sum-mensen' - maar geheel op eigen risico - ook 'met het openbaar vervoer'

uitstekend bereikbaar - per trein en 3 minuten lopen of per regionale bus:

Op de tv-toren: Man bijt hond - wat vond GRN dat, net als u, een leuk programma:


Man bijt hond was een Vlaams televisieprogramma, waarvan later ook een Nederlandse versie is ge-maakt.

Het richt zich vooral op triviale, alledaagse nieuwtjes en gewone, onbekende mensen. De toon van het pro-gramma is lichtvoetig. Als er al eens grotere, zwaar-dere of meer beladen thema's worden behandeld, ge-beurt dit steeds vanuit het gezichtspunt van de gewo-ne man en vrouw.

Man bijt hond is sinds het ontstaan in 1997 één van de succesrijkste televisieprogramma's in Vlaanderen geworden. De Nederlandse versie ging in 1999 van start. In België waren er tussen de 800.000 en 900.000 kijkers. Beide versies zijn na zestien jaar stopgezet. In Nederland werd het programma vervangen door Jan rijdt rond, dat wordt gemaakt door dezelfde mensen als Man bijt hond.
d.d. 03-10-2017:

Man bijt hond-toren onthuld in Hilversum

Donderdag werd in Hilversum de Man bijt hond-toren op spectaculaire wijze door burgemeester Broertjes onthuld. De 196 meter hoge zendmast naast het Media Park draagt nu een meer dan levensgroot


beeldmerk (180 m2) van de bekende televisiehond.Man bijt hond is er weer. Niet meer op televisie, maar nu als online magazine.

  • Vele vertrouwde onderdelen en nieuwe verhalen in een ander jasje.


En na bovenstaande, wijze les... verder met sight-seeing vanuit de bus:De Nederlandse vlag wappert maar of 'zij' daar echt waarde aan hechten?
De hoofdingang van Media Park en Top2000-circus in museum Beeld en Geluid:En weer krijgen 'very irritating people' voorrang op de 'gewone burgers':En natuurlijk is er niets mis met een dagje museum... met eigen uitleg:
Maar GRN doet niet mee aan die Top2000 'hell'... u wel?


Echte 'gewone burgers' hebben meer dan genoeg van alle media-manipulatie
:Hoe dom denken 'ze' wel niet dat wij zijn
Zoet-gehouden worden met 2000 oude nummers?

Neen, dank 'u' - niet als het volk ondertussen wordt bedonderd! Het is steeds hetzelfde 'elite'-liedje; genoeg!

Tegen in 2017 gekozen, 'mooiste tweeduizend liedjes' heeft ook GRN natuurlijk niets; muziek streelt de ziel en laat ons voelen dat we leven.

Maar de feitelijke commercie = de geldkermis - entree = 3,- euro per persoon voor 30 min. (zonder consumptie?!) - van


die Top2000 en het echte doel:

  • 'voorkomen dat gewone burgers tijdens de vakantie te veel gaan nadenken over het leven; laat ze maar wat liedjes herkennen'...


stuiten deze GRN enorm tegen de borst. U toch ook?

De waarheid is dat de werkelijkheid waarin wij allemaal leven - ons ooit zo prachtige Nederland waar GRN trots op was - helemaal niet rechtvaardigt om 'uit volle borst mee te zingen', maar is juist angst-aanjagend nep en...

  • lijkt op enige tientallen jaren geleden!

Wat een hypocrisie; wat een 'schone schijn' wordt de gewone burger voorgespiegeld terwijl er tegelijk-ertijd heel andere, zeer negatieve en wel belangrijke zaken afspelen op/ in dat NOS-parkje...

  • waarvan de meeste bezoekers van dat nep-café helaas (nog) helemaal geen weet (willen?) hebben! Word wakker, beste/ geachte mede-burger!


Ter voorbereiding van het bezoek aan de 'manipuleer en bedrieg het Nederlandse-volk'-locatie keek GRN even naar de Top2000-uitzending en luisterde naar Mathijs van Nieuwkerk die in gesprek was met de (voormalige) 'regeltante en technicus' van de Wisseloordstudio, eveneens te Hilversum. Het ging over 'n solo-album van Mick Jagger dat aldaar was opgenomen en Mathijs wilde weten;

  • 'hoe dat voor 'n normale burger was/ voelde'?

Hij kon zich namelijk voorstellen dat zij onder de indruk zouden zijn geweest en toen er raar gekeken/ niet meteen geantwoord werd, leek het alsof Van Nieuwkerk poogde zich 'te herstellen' door te vervolgen met iets van deze strekking;


'zoals wij allemaal normale burgers zijn' en...

  • bevestigde daarmee 'lid van die andere club' te zijn waar 'gewone burgers' niet welkom zijn!

Hahaha, hoe nep is dat wel niet als Mathijs van Nieuwkerk met een inkomen van >15x modaal (of meer?) zich als 'normale burger' betitelde?

Dan ben je toch totaal wereldvreemd, nietwaar?!


Hoewel GRN veel - niet alles - van Mick Jagger en de Rolling Stones als 'goede muziek' ziet, was daarmee 'de lol er direct af' en had GRN weer genoeg gezien. Naar zo'n veel te dure en vooral; nep-presentator werd niet langer gekeken en in zo'n nep-café behoeft door GRN niet gedronken te worden.

  • En zijn eigen gezicht op tv? Zo lang het maar niet bij Opsporing Verzocht is, interesseert dat deze GRN oprecht... helemaal niets.


Heel jammer echter, dat er toch nog (te) veel medeburgers... 'slapende' zijn:

Met muzikale afsluiting voor alle burgers - de wakkeren en (nog) slapenden:

1 min. 25 sec: 'And I was thinking to myself,


                           this could be Hell...'

Wordt vervolgd...


IVM CONSTANTE BLOKKERING DOOR FB WORDT UW DELEN EXTRA GEWAARDEERD!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia