zaterdag 6 oktober 2018

Zwijmelen bij droomboerderijtje in het mooi landelijke Heino - hoe je leuk werk = schoolkamp toch kunt verbinden met dromen over pensioenering!



GRN: Prachtig toch? Of is GRN werkelijk de enige die zwijmelt bij dit/ zo'n boerderijtje?





Lekker buiten met leerlingen op kamp en prachtig nazomerweer, wat wil je nog meer?



Tot nu toe (bijna ) ieder jaar kon en mocht deze 1e-graads VMBO-docent mee op schoolkamp naar Heino... fantastisch, toch?! Absoluut. Ja, inderdaad 'wel wat langer doorwerken dan normaal' en soms wel even pittig (en ditmaal ook pijnlijk als je 'koud' een sprintwedstrijdje poogt te doen tegen enkele leerlingen - au; 2x zweepslag in de dijbenen = dom!) maar toch zijn dit...


Zelfs als je zoals deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - helemaal niet van 'kersen' houdt. Maar dat is bijzaak. Het is ieder jaar vooral erg leuk om de 1e klas leerlingen 'buiten school' te zien en ook...

  • goed voor (komende) docent-leerling verstandhouding!

Maar hoe zit dat nu verder met dat boerderijtje?

Enige navraag leerde GRN dat de vorige bewoner naar een verzorgingstehuis is ver-huisd en dit 'met-pensioen-droom-boerderijtje' nu al enige tijd leeg staat... alleen er is een 'maar': de 'baron' vraagt als erfpacht 850,- euro per maand en over de ver-koopprijs werd GRN niet wijs. En dan moet je nog alles opknappen'... al met al een 'dure investering' (met 1e terugkooprecht voor 'de baron') maar nog steeds 'wat een leuk boerderijtje'! Er is een Voortgezet Onderwijs school in Raalte... haha.


Maar neen...

...zolang - als mogelijk! -  onze 'lieve mamsie' bij ons is (in de Meent) blijft deze GRN gewoon in het Bussumse wonen. Daarna zien we wel weer verder.. de komende 22 jaar moet er sowieso nog gewerkt worden tot 'pensioenering' - als dat dan nog bestaat?!


Toch zal GRN tot dan, ieder jaar, blijven zwijmelen bij dit droomboerderijtje in het mooi landelijke Heino!

  • Of de leerlingen dat nu 'raar' vinden of niet?! 

En u? Welke leuke dame wil (later) ook wel als hobby-boerin met pensioen en met GRN samen dit boerderijtje weer bewonen? Al is het maar een droom... want:

  • (heel) soms worden die toch waar/ komen uit!

Voor 99,99% van de leerlingen was het 'een ontzettend leuk kamp', toch? Fijn! Dat vonden wij als docenten-team ook. Volgend jaar graag weer!







Lang leve 'de grote baas' en zijn Summercamp Heino - ieder jaar graag weer, tot dan!


GRN dankt alle medewerkers van Summercamp Heino voor weer enkele dagen genieten van de mooie natuur, de aardige mensen, het prima eten en 'last but not least': het heerlijke nazomer-weer!

  • Jullie Heino-theezakjes hebben onze vergeet-inkoop-collega gered van...

Dat 'de grote baas' nog steeds zijn 'praatje voor het dieren-voeren', kon houden... verheugde GRN zeer en zo veel mogelijk gezondheid voor nog 'n jaar werd en wordt hem gewenst - over ongeveer 340 dagen komt GRN u graag weer een hand geven!

Allemaal naar Heino dus: de grootste - en leukste! - groepsaccommodatie van NederlandEen verbeterpuntje: 'halal-keuzemenu' voor ook Nederlanders...

  • Summercamp Heino: het leukste zomerkamp voor jeugd in Nederland! Met activiteiten en groepsacco-mmodaties voor een onvergetelijk schoolkamp, sportkamp of jeugdkamp.




Vorig jaar:


d.d. 01-10-2017: 'Op schoolkamp met 1e klassers naar Heino is leuke herinneringen maken! Leering tegen docent:






GRN: Dit jaar waren wij 'ook braaf' en stil... om 0:45 uur kon GRN - met nachtdienst - al naar bed.



Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia