maandag 9 oktober 2017

Rutte-2: als ratten verlaten ze het zinkende schip - Plasterk, Hennis en Blok. Rutte-3 is absoluut niet zee-waardig en zal op de klippen vergaan!zie ook:'Recht'-spraak bestaat niet in NL - Rutte delegeert maar doet verder niets!d.d. 21-08-2016: 'Redt minister Blok/ MinBZK
3 ontvoerde Nederlandse kinderen of

     bewijst, ook gij, Blok?, zich als puur misdadig
     door niets te doen of af te schuiven?

Blijken Ministerie van VJ, MinOCW, MinVWS en MinBZK... allemaal 1 pot nat?

Nadat in recente publicaties d.d. 19-08-2016 en d.d. 18-08-2016 tot in detail werd uitgelegd/ aangetoond dat de Raad voor de Kinder'bescherming' - als onderdeel van het MinVJ/ te weten drs. Roeters/ dr. Jansen - akkoord ging met criminele, bewust verzakende - gecertificeerde instelling - 'Samen Veilig' Midden Nederland en ook zelf niets wenste te doen tegen de huidige internationale kinderontvoering tijdens lopende ots, zoals door de rechtbank Gelderland juist in hun belang was geacht, werd aldus de (eind-)verantwoordelijke '5x-sorry' minister Van der Steur opgeroepen om NU, onverwijld, 'orde op zaken te (laten) stellen'.
d.d. 26-01-2017: de Gelderlander

'Stef Blok volgt Van der Steur op als minister Veiligheid en Justitie'

VVD-minister Stef Blok (Wonen) volgt Van der Steur op als minister van Veiligheid en Justitie. Dat meldt RTL Nieuws. Blok blijft daarnaast minister voor Rijks-dienst en Wonen.'

Klachtbehandeling 'advocaat Hopmans' blijkt nep: waar is toezicht van Blok?


d.d. 18-06-2017:

'Als 'recht'ers corrupt blijken, is volksopstand aanstaande Tuchtrechter advocaten (hof van = sof zonder Discipline) heult met beklaagde deken!

  • Klachtbehandeling advocatuur en tucht-'recht'spraak is als een slechte soap!


d.d. 12-08-2017:

'Middelvinger naar 'minister-president of landverrader' Mark Rutte & Co...

verdedig je 'Vrouwe Justitia' of... 'laat je 3 ontvoerde meiden in de steek'?!
Bewezen criminele 'burgemeester' niet oppakkenBlok is dan zelf crimineel!d.d. 01-09-2017'Who the f#ck is Blok?

'Stoere Stef' - minister Blok is lafaard...

als 'ie criminele 'burgemeester' Duiven
niet laat oppakken! Een blok-aan-ons-been!'


En Rutte kan wel (willen) delegeren naar Blok maar...Steffie gaat er vandoor - cashen in het bedrijfsleven? - en negeert aldus de ex-pliciete opdracht d.d. 10-08-2017 namens het-volk-misleidende-Mark - Werd dat tussen beiden afgestemd?!

S.J. Nawijn/ Rijksvoorlichtingsdienst - ministerie van Algemene Zaken/ Rutte:Even wachten... 3 maanden later en zonder enige reactie!!! gaat die minister Blok-aan-ons-been er vandoor en ook

  • Rutte-me-tut weigert in te grijpen en dus... geen pizza!

Andre levert, het publiek is blij; bij Rutte krijg je niets dan ellende!
Daar trapt het wakkere volk niet in, Rutte = praatjes maar geen daden!


d.d. 30-08-2017: 'Totaal ongeloofwaardige Rutte; doe het volk een plezier en rot op! Ga svp. de eendjes voeren...! U bent een

  • nep-'minister-president' die NL verraadt!'

Zie nogmaals de duidelijke brief Groenendijk d.d.
02-07-2017 en afschuif-/ temporisatiebrief die
namens Mark Rutte d.d. 03-08-2017 door Nawijn/
hoofd communicatie algemeen regeringsbeleid werd ondertekend...

maar sindsdien: helemaal niets!

  • Geen vervolg; enkel huichelend 'mooi weer' spelen = Rutte & kliek!

d.d. 29-09-2017'Jeanine - Jea-nein-e! Rutte, Blok, Hennis, Plasterk enz. zijn...
         
    zo nep als wat! Met z'n smerige lachje --->

Drie kinderen werden ontvoerd en nep'president'
Rutte beloofde actie maar... er gebeurt niets!'


Dat is geen 'recht' maar een kromstaat; dat is geen democratie maar neppen van het volk; dat is geen daadkrachtig minister-president maar een lulletje rozenwater!


- Lulletje rozenwater (soms ook gespeld als lulletje rozewater) is een bargoense uitdrukking voor een man met gebrek aan ruggengraat, of met een slap en enigszins onderdanig karakter.

Een lulletje rozenwater is een doetje. -


Het Nederlandse Sinterklaasjournaal bracht...


...in 2011 een gefingeerde ambtenaar in beeld, ge-naamd L. Rozenwater, die (met actrice Martine Bijl als) burgemeester mr. drs. Nicolette Wellicht ten Overvloede van gefingeerde gemeente Averecht op onbeholpen wijze assisteerde.

Dat pikt het volk niet;
weg met die bedriegers;

...weg met al die bewuste verzakers;

...weg met Rutte 1-2-en neen, geen 3!

Blok verlaat zinkend schip - het ministerie VenJ = Sodom en Gomorra:


En vindt zichzelf 'zielig? en doet huiliehuilie';

Blok vindt de werkdruk te hoog - terwijl hij maan-denlang helemaal niets deed met die opdracht van Rutte en ook eerder weigerde om in te grijpen bij de kromspraak in het PAS-familiedrama waar 3 NL-kinderen, voor de 3e keer, ontvoerd werden (hoogst-waarschijnlijk naar Duitsland) met medewerking van de 100% bewezen, herhaald; criminele overheid!

Hoe 'dapper' ben je dan? Inderdaad: niet,
aldus GRN.

  • Memento mori, Blok! En ook hier; in deze wereld weet iedereen hoe Stef Blok werkelijk is... niet te vertrouwen want in casus bewust verzakend!d.d. 19-09-2017: The Post Online 'Stef Blok (VVD):

Werkdruk minister van Veiligheid en Justitie is ‘niet meer van deze tijd’ Maar hij raadt opknippen ministerie af.

Als je ziet wat je hier als minister allemaal op je bord krijgt. Veel operationele dingen, tal van indivi-duele benoemingen.' Volgens Blok is dat ‘niet meer van deze tijd’ en moet er kritisch worden geke-naar het takenpakket. De minister kan dan ‘hoofd én tijd’ vrijmaken voor hoofdzaken, zoals werkbezoe-ken, nieuw beleid, wetten door het parlement loodsen en incidenten managen, aldus Blok.'d.d. 06-10-2017de Gelderlander - 'Stef Blok keert niet terug in het kabinet'

VVD-minister Stef Blok van Veiligheid en Justitie keert niet terug in een nieuw kabinet. Dat bevestigt zijn ministerie na berichtgeving in Het Financieele Dagblad.'

Dat in die 1e krant... kwali-tijd om failliet te gaan?!

En Rutte? Die o-zo-hetero-man... gaat weer los bij Toppers? Dolletjes, man?!


d.d. 02-09-2015: RTL Nieuws

- 'Gordon op de koffie bij Mark Rutte'

Gordon is vanochtend gezien bij het ministerie van Algemene Zaken, de werkplek van minister-president Mark Rutte. Speciaal voor Mark Rutte nam Gordon zijn suikervrije taarten mee.

Op Facebook maakt Gordon bekend dat hij vereerd is dat de premier hem heeft uitgenodigd in zijn torentje. Zijn taarten vielen goed in de smaak en het was een gezellig onderonsje waarbij er vooral veel werd gelachen. De VVD was ook vereerd met het bezoek van de zanger. "We kunnen de geruchten bevestigen. Onze premier had hoog bezoek", schrijven ze op Twitter. ...

De zanger is een overtuigd VVD'er en trad al eerder op bij feestjes van de liberale partij.'


d.d. 08-10-2017: Volksnieuws uit Amsterdam Noir


'Junkie Gordon’ feliciteert billenmaatje Rutte met regeerakkoord: ‘Ik vind je ongelofelijke kanjer’

...bralde ‘Junkie Gordon’.

“Ook nu vertrouw ik er weer op dat je de komende vier jaar weer alles zal geven om dit land nog beter te maken voor de Ultra-Rijken &Ratten in pak(Video) en de BN-hoeren zoals ik dan en het nu al gaat en Top hoe je die ‘Bijbelse Boy Segers’ heb om kunnen lullen dat je niet een ‘Duivelse ‘Homo bent, hihihihihhihihihi.''
Waarom komt Rutte niet gewoon 'uit de kast' - als 'ie daar in zit?


Tot slot:

Groenendijk gelooft wel in artikel 1 van onze Grondwet en heeft niets tegen de homoseksuele medemens (of alles daartussen in) die gelukkig met elkaar zijn en zich als normaal-fatsoenlijke mensen gedragen (wat ze in hun bed doen; gaat ons niets aan... andersom net zo; dat is iets persoonlijks).

Groenendijk haat echter 'vuile flikkers' die enkel wegduiken en hun reet figuurlijk/ letterlijk? afvegen met de wet en het fatsoen.

  • Dat soort vuile flikkers (kunnen homo's maar ook hetero's zijn) moeten door de plee gespoeld worden; in ons aller belang - gay or not gay!


Wordt vervolgd. Delen van dit artikel wordt (weer) gewaardeerd alsook het volgen van deze eerlijke, 100% bewezen website; oprechte dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia