zaterdag 14 maart 2020

'LOOD IN DRINKWATER = LAGER IQ, MINDER SLIM'... ZOU 'DE POLITIEK' DAT LANG GEWETEN, BEWUST GEDAAN en EXPRES ZO HEBBEN GELATEN?









GRN LAS OOIT VEEL BOEKEN maar HOUDT HET NU alleen BIJ LEZEN van DE STRIPS:


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - LEEST veel te weinig boeken (helaas) maar....

   WÉL ALTIJD DE STRIPJES IN DE KRANT!

En deze van Jesse van Muylwijck vond GRN inderdaad niet alleen LEUK maar ook OM OVER
NA TE DENKEN:

  • RED DE KINDEREN VAN DE POLITICI!


   Ook: 'als  het in
   de krant staat dan moet het waar zijn', toch?
   Dan geldt ook:

   NEP voelt zicht thuis op het
  Media Park in Hilversum oftewel:
   het FAKE MEDIA PARK:

  • NOS = NEPNIEUWS ONDER STAATSTOEZICHT!
 








OVER DE CARTOONIST:


Wikipedia: Jesse van Muylwijck (Groningen, 19 maart 1961) is een Nederlandse striptekenaar, cartoonist en beeldend kunstenaar. Van Muylwijck is gespecialiseerd in humoristische krantenstrips. Zijn eerste strips, Er was eens en Visserslatijn, versche-nen vanaf 1981 in kleine kranten.


Sinds 18 oktober 1993 tekent hij de strip De Rechter, waar in juni 2011 al 5500 afleveringen van waren verschenen. Naast De Rechter maakte hij de albums De Notaris weet er meer van, Deurwaarder Van Dokken en De Advocaat weet altijd Raad.

In 2010 ontving hij de stripschapprijs voor De Rechter.



Jesse Cartoons:



Cartoons en strips
Jesse van Muylwijck maakt cartoons en strips in zijn studio op Vancouver Island, Canada, en overal waar hij wordt uitgenodigd te komen tekenen. Zijn dagelijkse strip De Rechter loopt in 14 Nederlandse kranten en diverse tijdschriften, en bereikt ruim 3 miljoen lezers. Van De Rechter zijn meer dan 30 boeken verschenen.

Cartoons in opdracht
Jesse maakt ook cartoons op maat. Hij is ervaren in het luisteren naar opdrachtgevers en het vertalen van hun ideeën in heldere en pakkende cartoons. Daarmee kan hij toegevoegde waarde geven aan organisaties en hun communicatie. Jesse maakt zijn cartoons online en levert ze aan per mail, of maakt ze ter plekke, tijdens strategische bijeenkomsten of conferenties, waar ook ter wereld.

Workshops en karikaturen
Jesse geeft ook workshops striptekenen, en heeft talloze kinderen en volwassenen in verschillende landen geïnspireerd hun eigen verhalen te vertellen in strips. Last but not least treedt Jesse op als karikaturist bij zakelijke en andere evenementen.

Vragen? 
Stuur een e-mail aan info@jessecartoons.com




WAT VOORAF GING:


d.d. 14-03-2020:

NATUURMONUMENTEN & POSTCODE/ BANK GIRO-LOTERIJ denken alleen aan EIGEN PORTEMONNEE en...










Wordt vervolgd...


     Uw
 delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia