maandag 27 mei 2019

#ZegNeeTegen5G - 5G en CHEMTRAILS = overal KANKER voor IEDEREEN en TOTALE DICTATUUR. Géén toekomst voor u, uw kinderen, de wereld...RED UWZELF, RED UW KIND(EREN) en HUN KINDEREN, RED DE WERELD: STOP 5G!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - maakt zich oprecht zeer grote zorgen over:

ZWAAR GIFTIGE CHEMTRAILS 

en

En neen, geachte dames en heren... dat is zéker niet overdreven. Word wakker, word wakker vóórdat uw hoofd en rest van het lichaam de hele dag én nacht in een magnetron wordt gestopt!

Sta op, sta op en verzet u tégen 5G:


#ZegNeeTegen5G


#ZegNeeTegen5G


VLUCHTEN KAN dan NIET MEER = op korte of middellangere termijn leidend tot:

   'DEAD BY RADIATION'!

Dat lijkt GRN geen goed plan, sterker nog: een héél slecht plan. Want:


  • GRN WIL GRAAG nog een tijdje GEZOND LÉVEN! U TOCH OOK?
       RED UWZELF, RED UW KIND(EREN), RED DE WERELD!

#ZegNeeTegen5G - #ZegNeeTegen5G - #ZegNeeTegen5GHieronder GRN's EXTENDED VERSION #ZegNeeTegen5G en kijk aub. de documentaire:


  • '5G APOCALYPSE - THE EXTINCTION EVENT mét NEDERLANDSE ONDERTITELING!

d.d. 27-05-2019:

'STOP 5G = DODELIJK en tot SLAAF-MAKENDAlles met SMART = STUPID!

en:

d.d. 23-03-2019: 
New Earth Project - '5G APOCALYPSE - DE EXTINCTIE EVENT'

  • Een volledige documentaire van Sacha Stone die de 5G-existentiële bedrei-ging voor de mensheid blootlegt op een manier die we ons nooit voor mogelijk hadden gehouden!

Deel dit alstublieft zo wijd als je je aangetrokken voelt ... gebruik het om je lokale bu-reaucraten, technocraten, gezondheidswerkers, lokale en federale overheidsinstanties en meer dan wat dan ook ... te richten op je familie en vrienden. Met in deze film: wapenontwikkelingsdeskundigen, biologen, moleculaire en cellulaire biologen, bloed-microscopisten, activisten, maar ook goede leiders in de frontlinie. We weten wat deze technologie is - we weten hoe deze is bedacht en we weten waar het de bedoeling is om mensen en de planeet te nemen. We trekken hier de grens ... en dat doen we met het volle bewustzijn. Sta op Homo sapiens!GELE GRN POOGT DE BAKKERSVROUW UIT TE LEGGEN - 'KAN D'R NIET SCHELEN'?!


d.d. 23-05-2019: Be Inspired - '5G Technology:

Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia