zondag 5 mei 2019

BEVRIJDING?sDAG en GELE HESJES ARNHEM: HOE 'VRIJ' ZIJN WE EIGEN-LIJK (nog) in NL anno 2019? 'PETO QUAESTIO EST RESPONDENDUM EST!'


NEDERLAND = BANANENREPUBLIEK = KROMSTAAT = RECHTERSDICTATUUR!


Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - had tot op heden enkel 'een slecht gevoel bij:

   ARNHEM = ARN-HEL...


NIET vanwege de bevolking maar WEL vanwege het niet-te
vertrouwen STADSBESTUUR alsook vanwege die:


GÉÉN PALEIS VAN 'JUSTITIE' maar het is de facto een:

  • PALEIS VAN MISDAAD:
        GÉÉN RECHT- maar KROMSPRAAK; MISDADIGERS!

En ja:


MIJN DRIE BURGER-PRINSESSEN; DAT PIKT GRN NIET - NATUURLIJK NIET! In het belang van de kinderen, Vrouwe Justitia en Nederland...

Vandaag: DEMONSTRATIE met de GELE HESJES NEDERLAND in... 

  • ARNHEM dat nu voor GRN... IETS MOOIER WERD - DANK JULLIE!WAT VOORAF GING:


d.d. 05-05-2019: 'BEVRIJDING?sDAG 2019:


NIEUW - NIEUW - DOE OOK MEE: NEDERLANDSE PARTIZANEN - NIEUW - NIEUW:
 

DOE MAR WA

Een stukje geschiedenis:

In september 1993 werd door 8 enthousiaste mensen de muziekgroep “Doe Mar Wa” opgericht. De groep, volledig bestaande uit slagwerkers, ontstond naar een idee van de Zwitserse ‘Fasnacht’, het Zwitserse carnaval. Het doel van de groep was om, net als de ‘Gugge’-groepen uit Zwitserland, gekleed te gaan in opvallende kostuums en bijhorende maskers. De muziek moest sterk ritmisch en swingend klinken. Anders dan de gekozen naam deed vermoeden bleek het een groot succes te zijn. In korte tijd kreeg de groep veel muzikale waardering en naamsbekendheid. Om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan is de groep in 1996 uitgebreid met een groot aantal blazers.


Doe Mar Wa nu - inmiddels heeft de groep zicht ontwikkeld tot een veelzijdige muzikale vereniging met een duidelijke eigen identiteit. Nog steeds wordt er (bijna) ieder jaar een nieuw thema uitgewerkt en werken de leden maandenlang aan de nieuwe kos-tuums en hoofddeksels. De muziek wordt speciaal voor de groep gearrangeerd, wat wederom een unie-ke factor is. Het repertoire is zeer uitgebreid en bevat nummers van o.a. Guns ‘n Roses, Greenday, Robbie Williams, Donna Summer, Santana, enz. enz. Wij hopen u graag een keer te mogen begroeten tijdens een van onze optredens!
GRN: Morgen ook meer foto's en vast weer nieuwe publicatie(s) maar voor nu, nog-maals:


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia