zaterdag 9 februari 2019

GELE HESSER GRN kort IN ONDERHOUD: 'Als je haar maar goed zit, dan is het altijd ok'. DANK AAN AYSE van de KAPPERSAKADEMIE in AMSTERDAM



GRN dankt AYSE voor m'n korte koppie dat ze knipte en wenst haar ALLE SUCCES!





ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT, dan IS HET ALTIJD OK: GROENENDIJK naar de KAPPER:



Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - had donderdag om 17:30 geluk... STUDENT AYSE moest even navragen bij HAAR DOCENT maar:


Gelukkig wel, want GRN vond het 'te lang zijn hoofd' en als er gespeecht 'moet' worden dan maar het beste met een 'fris, kort koppie'!

'Nee, GRN hoeft er geen gel of wax in maar zou je wel even mijn wenkbrauwen willen meedoen - wat minder grijze haren? Dank je!'

In de kapperszaak waar Ayse stage loopt, doen ze daarnaast ook 'de haren op/ in de (mannen-) oren' wegbranden met zo'n wattenstaafje met alcohol erop en dan een vlammetje erbij' maar...

...dat wordt niet op de akademie geleerd. GRN suggereerde aan de kappersdocent om dat toch echt te gaan opnemen in het lesprogramma!
GRN beveelt aan: de Kappersakademie in Amsterdam, AYSE - toppie!


NL Kappersakademie: Kapsalon Amsterdam


De Amsterdamse vestiging van de Nederlandse Kappersakademie wordt goed bezocht. De typisch Amsterdamse gezelligheid vind je daarom zeker terug in de salon! De diverse wensen van klanten dagen onze studenten constant uit.
Zo ontwikkelen ze zich in razend tempo tot allround kapper.


Onze Amsterdamse kapsalon zit aan de Wetering-schans 167, vlakbij het Leidseplein. Vanaf Amster-dam Centraal pak je metrolijn 52 en stap je praktisch voor de deur van onze kapperszaak uit. De kapsalon is in 2014 volledig verbouwd tot een lichte en moderne kapsalon.


Ook kinderen zijn welkom in de salon.

Klanten waarderen onze salons gemiddeld
met een 8,7.

Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak of loop binnen zonder afspraak.



d.d. 21-03-2011: René Dullaart-Heijkoop







Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia