woensdag 30 januari 2019

ECHTE NEDERLANDERS: ook VAN TURKSE KOMAF! TEŞEKKÜRLER, DURAN. GELE HESJES NL = VERENIGD VOLK is VEEL STERKER DAN die NEP-ELITE!GRN: Graag wordt er reclame gemaakt voorDrift Kledingreparatie in Hilversum!

ECHTE NEDERLANDERS - OOK VAN TURKSE KOMAF - TEŞEKKÜRLER, DURAN!


Deze volhardend vader, recht-zoekend burger en overtuigd GELE HESSER drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - gaat zo min mogelijk naar de grote ketens en bedrijven maar juist graag naar de kleine zelfstandige/ het midden- en kleinbedrijf. Zo ook in Hilversum waar GRN zijn net nieuwe jas - een kwaliteit van lik me vessie, dus - wilde laten repareren. Die was namelijk onder de rechterarm op de naad gescheurd en moest weer aan elkaar genaaid worden. Na eerst een andere - ook tevreden - klant zijn verstelde pantalons terug te geven, wendde de rustige, vriende-lijke man achter de toonbank zich tot GRN.


'En u, mijnheer. Wat kan ik voor u doen?' Nou, dat was simpel. GRN trok zijn jas uit en toonde het gat onder de arm... een geval dat geen nadere uitleg behoefde.

'Kunt u die voor mij repareren, alstublieft mijn-heer?' Er werd bevestigend beantwoord maar...


  • 'Het is koud, heeft u nog een jas bij zich?' GRN toverde twee dikke truien uit de tas en we waren het eens. 'Over een uurtje kunt u hem weer op-halen, mijnheer!'

Super, GRN werd er blij van en we maakten nog een gezellig en goed praatje over de wereld en de maatschappij. De vriendelijke man heet 'DURAN', woont zelf in Amster-dam en is daar zelf ook politiek actief tegen racisme, fascisme en discriminatie. Hulde.

  • Weer een ECHTE NEDERLANDER van Turkse afkomst, helemaal goed - GELE VRIEND!

Na dat uurtje hing GRN's jas keurig op een hangertje te wachten om opgehaald te worden. 'Wat wilt u van mij hebben, mijnheer', vroeg GRN. 'Een vriendenprijsje, mijnheer. 5 euro.' 'Daar maakt u mij nog blijer mee en... verdient een eervolle vermeldingpositieve reclame op mijn site!'

  • 'Mag GRN dan ook een foto van u maken?'


   Dat mocht:

   DURAN, mijn nieuwe GELE VRIEND
   en een ECHTE NEDERLANDER;

   nogmaals dankarkadaş!

Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia