zaterdag 13 oktober 2018

'Iiieeehhh, wat is dat voor 'n eng? beest' = prachtige, grote groene krekel verspert toegang tot Bussumse voordeur - wat nu? 'Groen moet je doen'...



GRN: Lang leve alle natuur - 'groen' moet je doen! Stop chemtrails onmiddellijk!


'Net 'n lesje biologie gekregen' - aiai;


Ach ja, hoe dan ook: wat een mooie Leptophyes punctatissima! Haha.




Of u het nu 'belangrijk' vindt of niet... GRN moest u deze prachtige krekel tonen!


Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - groeide op in de Krekelmeent en houdt van alle natuur... met als zijn lievelingskleur: 'groen' - logisch!

Alles wat natuurlijk 'kruipt, zwemt en vliegt' is hier welkom - alles wat groen, blauw, bruin enzovoorts is... leve de natuur!

  • Lang leve ook alle 'krekels' - wat 'n prachtige beesten!

Kunt u zich nog herinneren hoe 'krekels en sprinkhanen' klinken? Wat voor ontspannende muziek ze maken? Luister en geniet!



En tja, wat doe je dus, vanzelfsprekend...

...als er een mooie, grote en groene krekel op de - iets klemmende - voordeur zit waar je echt bij moet om de deur iets aan te trekken bij het omdraaien van de sleutel?

Natuurlijk niet in paniek raken en die prachtige krekel 'per ongeluk pletten'... maar je videocamera uit de rugzak pakken en gaan filmen;

....dat is niet meer dan een natuurlijke reactie van GRN, toch?

Een aantal leerlingen die het filmpje al getoond werd, wisten niet wat voor beestje dit was en sommigen vonden het maar 'griezelig'? Stadskinderen?

    'Iiieeehhh meester, wat is dat
     voor een eng beest?' Eng? Hoezo?

    'Een prachtige krekel, meissie...     
     hartstikke mooi!!


Wikipedia:   Rechtvleugeligen oftewel  krekels en sprinkhanen


Ensifera is een onderorde van insecten die behoort tot de orde recht-vleugeligen of krekels en sprink-hanen (Orthoptera). De groep staat wel bekend als de langsprietigen, omdat ze relatief lange antennes hebben in vergelijking met de enige andere groep van de rechtvleugeligen; de Caelifera of kortsprietigen. Onder deze laatste groep vallen alle typische sprink-hanen.

Enne: GRN liet hem/ haar gewoon op de hand/ arm lopen. Die doen je echt niets!'

Bekijk het volgende filmpje maar:





GRN: Goed geslapen vandaag en hard aan het werk - cijfers invoeren, toetsen na-kijken en weer nieuwe publicaties voorbereiden.

Reactie op de Wanorde van Advocaten, aangifte tegen het hof Arnhem doen na ontvangst van een 100% leugenachtige brief, steun aan de Pro Zwarte Pieters en ga zo maar door... meer dan genoeg op het 'to do'-lijstje voor dit weekend dus!

GRN groet en wenst u ook:





Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia