donderdag 6 september 2018

Slot: Fake Media Park. Alticom - eigenaar Hilversumse TV-toren - doet aan goedkope nep-'sponsoring' en laat bezoekers 5,- euro betalen voor de lift!GRN: Alstublieft, beste mensen - word eindelijk eens kritsch(er) en denk altijd zelf na!

Op naar de televisietoren in Hilversum - met logo van op tv-gestopte 'Man bijt hond':


In de vorige publicatie kunt u zien wat volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - aantrof op het binnenterrein van de AVRO/ TROS waarna richting de televisietoren werd gegaan... 


   ...iets verder doorlopen door naar de rand
   van het bos.

   En wat GRN daar aantrof?

   Dat ziet u in de video onderaan...


   d.d. 06-09-2018: 'Deel-5:

   'Opsporing verzocht' en nep-politie!
   Stop Fake Media  Wij willen de waarheid:

Slot, deel-6:
GRN: Antwoordde een medewerker aldaar die een sigaret stond te roken en navraag deed...

En wie/ wat is dat Muziekids dan wel niet? Volgens hun website:


Welkom op de website van stichting Muziekids.”

Wat hebben we met elkaar een prachtige zomervakantie. Iedereen geniet volop. Maar er zijn ook vele kinderen die juist nu in het ziekenhuis behandeld of verpleegd worden. Dat is minder mooi en echt niet leuk. Muziekids schenkt deze patiëntjes toch een fijn en vrolijk muzikaal zonnetje. Zoals in DeKinderkliniek in Almere, waar tientallen kinde-ren onze Muziekids Studio bezoeken. In het ETZ Elisabeth te Tilburg, Tergooi Blaricum en het nieuwe Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Dagelijks beleven al deze patiëntjes, hun broertjes, zusjes en ouders, óók in deze zomermaanden zo een mooi blij moment van ontspanning met het zèlf en samen ‘muziek maken’. Maak dat ook mogelijk in heel Nederland. In elke provincie. In alle ziekenhuizen, de Muziekids Studio. Steun ons. Start een crowdfunding actie. Help mee en doneer!


Met beste Muziekids groetjes! Robbert de Vosdirecteur Stichting MuziekidsGRN: Toch 'erg handig' dat ooit Economie gestudeerd werd... als de jaarrekening van Muziekids 2016 bekeken wordt (2017 ontbreekt?!) blijkt dat het 'niet zo goed gaat'. Een verslechtering van netto resultaat met: 2.826,- euro; is dat 'mede waarom'...

  • er toegang werd geheven bij de TV-toren? Klaarblijkelijk.

Enne die TV-toren is - nagevraagd bij daar aanwezig, ander personeel - eigendom van Alticom. Van die twee dames die achter het 5,- euro tafeltje zaten om met de lift even naar boven te mogen (trappenhuis was afgesloten met een lint), bleek 'de linkse' ver-bonden te zijn aan dat bedrijf.


  • 'Wij doen dit als sponsoring', vertelde zij.

Echter...

GRN heeft een heel andere voorstelling van 'sponsoring':

Marketingtermen.nl:Alticom: oprichting 2007, oprichter(s) TDF Groep

EigenaarInfracapital - sleutelfiguren Ed Boerema, CEO 
Hoofdkantoor Zwolle - werknemers: 14, Producten opstel-
punten antennes - datacenter diensten - sector: telecom-
municatie en ICT


Alticom is de eigenaar van 33 torens en masten voor telecommunicatie in Nederland. Het be-drijf - Alticom was de Nederlandse tak van het Europese bedrijf TDF Groep. TDF biedt trans-missie-diensten aan in Frankrijk, Duitsland, Finland, Hongarije, Spanje, Polen, Estland en Monaco, maar doordat TDF in juni 2011 al haar aandelen in haar Nederlandse tak Alticom verkocht aan Infracapital Partners LP is TDF niet meer actief op de Nederlandse markt.


Alticom is zelf geen exploitant van zenders: ze is geen mobiele telecommunicatie-aanbieder en ze is ook geen exploitant van TV- of radiozenders. Ze verhuurt haar op-stelpunten aan derden. Aanbieders van dit soort diensten kunnen bij Alticom ruimte aan de (buitenkant van de) mast huren voor het plaatsen van antennes en/of ruimte in de mast voor het plaatsen van de benodigde zend- en ont-

vangstapparatuur.


GRN: 'Per dag zo'n duizend bezoekers a 5,- euro = 5.000 x2 = 10.000,- euro in totaal', laten betalen... is geen sponsoring! Dat is 'bezoekers laten betalen en er zelf gratis een wit voetje mee pogen te halen', Alticom uit Zwolle!


   Sponsoring is als jullie = Alticom zelf 
   50.000,- euro hadden overgemaakt...

   in plaats van het volk/ de bezoekers 'voor
   jullie' te laten betalen!!

   Lekker goedkoop, die zogenaamde = nep-
   'sponsoring' van Alticom met als hun CEO =


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia