zaterdag 22 september 2018

Geen stilte maar 'spinnetje voor de storm': criminelen Arnhel gaan voor de bijl. Club tegen het volk verstrikt in eigen leugenweb - GRN vreet ze!



GRN: Geen stilte maar spinnetje voor de storm: criminelen Arnhel gaan voor de bijl!




'Club tegen het volk' zit verstrikt in het eigen leugenweb - deze GRN vreet ze op!



Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - moet altijd voorzichtig zijn als hij met de fiets 'achterom' gaat. Want: er zit altijd wel een spinnenweb...

of voor de toegangsdeur in de schuting of tussen de bruidsluier en het schuurtje in of anders wel tussen de vlinderstruik en het (deels ingestorte) klimkasteel.

En hoewel 'spinnen' bij GRN welkom zijn (in de tuin dan), vindt hij het niet lekker om opeens zo'n web in het gezicht te voelen of iets te voelen kriebelen/ lopen... gewoon even uitkijken dus. Helemaal nu GRN deze twee joekerds van (kruis?) spinnen zag:


Wikipedia:


De kruisspin (Araneus diadematus) is een middel-grote spin die behoort tot de familie wielwebspinnen (Araneidae).                                                                                                                                      De kruisspin is in tegenstelling tot veel andere spin-nen geen schuwe soort, maar eentje die vaak midden in het web zit en moeilijk over het hoofd is te zien.

  • De vrouwelijke kruisspin wordt ook relatief groottot zo'n 17 mm.

De naam is te danken aan de op een kruis gelij-kend patroon op het achterlijf dat bestaat uit een groepje lichtere tot witte vlekjes die afste-ken tegen een donkerbruine tot gele achter-grond
kleur. De kruisspin is in Europa een van de meer algemene soorten en de spin komt ook in België en Nederland voor.




Omdat de kruisspin in beschaduwde, van de wind afge-schermde hogere planten leeft duikt de spin vaak op in tuinen en hierdoor is het een van de bekendste Europese spinnen. De spin wordt in NL daarom soms tuinspin genoemd.






Tuinkrant.nl:



GRN: Eventuele (grote) spinnen die toch door het open raam naar binnen kruipen of onder het huis vandaan 'n gaatje naar boven vinden, worden 'met een glas en een papiertje' weer buiten gezet.

  • Niet doodslaan maar buitenzetten, dus...

Veel dank!


d.d. 03-08-2017: Vineeth Soman

  • 'How to catch a spider without touching it'






Hahaha...

GRN 'schrok' ook! Nog eentje dan:


d.d. 28-04-2016: AllMovieVideos

'Shelob Stings Frodo






GRN: Zolang de spinnen in Bussum niet groter worden dan 17 mm... mogen ze blijven zitten! Vang die; 'luizen, vliegen, muggen, cicaden, rouwmuggen, tripsen, mijten en springstaarten maar en eet smakelijk'...


Update criminelen in Arnhel volgt... zo meteen!



Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia