vrijdag 24 augustus 2018

Let wel: 'zonder de boeren is er voor stadsmensen geen eten!' GRN moest er ook ff tussenuit... kamperen op geitenboerderij in Woold/ Achterhoek!



GRN: Zonder de boeren.. is er voor stadsmensen geen eten! NormaalOerend hard





GRN moest er even tussenuit: kamperen op geitenboerderij in Woold - Achterhoek:


'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg', luidt het spreek-woord maar deze 'Normaal' vond en vindt deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - altijd 'duimpje omhoog'. En dan niet alleen de 'oude nummers' maar ook de nieuwe songs zijn zeker de moeite waard... en dat niet alleen voor Achterhoekers of zo 'betitelde; 'boeren'.

Vroeger gingen wij altijd 'kamperen bij de boer'/ SVR...

  • 'krek dat is 't'... was toen de spreuk; inmiddels is het; 'ontdek het verschil', geworden - voor de rest hetzelfde.

En toen GRN werd uitgenodigd om 'ook een paar dagen vakantie te komen houden', was het meteen vertrouwd en genieten.

  • 'Kamperen of logeren bij de boer is een vakantie zonder toeters of bellen en is bijzonder in trek bij zowel gezinnen met kinderen als echtparen zonder. Door veel boeren is daarop ingespeeld en zij geven op hun boerderij of voor-malige boerderij gastvrijheid aan iedere vakantieganger.'


'Jong geleerd', is inderdaad; 'oud(er) weer gedaan'... lekker kamperenver weg van de drukte en terug naar de natuur/ 'back to basics' in slecht Nederlands!

Al die luxe is niet nodig en voor 'n spinnetje of torretje is deze GRN ook niet bang, dus...

   lang leve alle kampeerders en
   dito zomervakantie!

En:

  • Lang leve ML en lang leve D = lang leve MLD!





Wikipedia:

Apeldoorn (Nedersaksisch: Apeldoorne) is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente (161.569 inwoners, bron: CBS). De stad telde per 1 januari 2017 141.107 inwoners.

Omdat Ugchelen officieel wordt gerekend tot de wijk Apeldoorn Zuidwest, bedraagt het inwonertal van het stedelijk gebied ongeveer 148.000 inwoners. Apeldoorn ontwikkel-de zich pas vanaf begin 20e eeuw tot een van de grotere plaatsen van het land.





Zutphen (Nedersaksisch: Zutfent)

Zutphen is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen aan de rivier de IJssel. Het is de hoofdplaats van de gemeente Zutphen en heeft 38.335 inwoners (2013). De geschiedenis van Zutphen bestrijkt meer dan 1700 jaar.


In die tijd is Zutphen uitgegroeid van een Germaanse nederzetting via een belangrijk machtscentrum rond 1000 en een succesvolle handelsstad rond 1300 tot een middelgrote stad anno nu.

De stad kreeg stadsrechten aan het einde van de twaalfde eeuw en trad toe tot de Hanze. Het Wapen van Zutphen draagt nog altijd de symbolen van een Hanzestad.






GRN: Dus lieve ML en lieve D... 

...er wordt wel degelijk regelmatig aan jullie gedacht!

Tenminste iedere keer als de planten water gegeven worden, denkt GRN even aan jullie en wenst dat 'alles goed' gaat. Het was een leuke tijd en goede herinner-ingen aan allebei... maar GRN heeft - helaas - geen tijd, niet totdat.

Duimpje omhoog - onderweg naar Winterswijk en groeten uit Bussum, Erik


Wikipedia: Winterswijk

(Nedersaksisch: Wenters of Wenterswiek) is een dorp in het meest oostelijke deel van de Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland, en de hoofdplaats van de gemeente Winterswijk.

Op 1 januari 2015 telde Winterswijk 23.623 (2009 23.650) inwoners.







d.d. 29-03-2013: Adri Cornel - Normaal De Boer is Troef





'We zijn er bijna, we zijn er bijna...

  • maar nog niet helemaal.'


Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia