zaterdag 3 februari 2018

'Loonslaaf? GRN leeft niet om te werken maar werkt om te leven'! En dat graag ook: 'bewust en klaarwakker'... hoe zit het bij u? Bent u echt VRIJ?


GRN doet wat hij kan/ gaat door; in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia!

Wordt het niet eens tijd om echt in vrijheid ons leven, bewust te leven?


Deze volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - 'leeft niet om te werken, maar werkt om te leven'... dat is echt een groot verschil. Toch zijn wij (bijna) allemaal 'loonslaven' die keihard moeten werken om enigszins rond te kunnen komen. Feitelijk blijft er in de dagelijkse praktijk aldus maar weinig 'vrijheid' over voor 'de eigen dingen'... in het weekend en de vakanties of tussendoor, waar nog even tijd te vinden is; herkenbaar?


Lesgeven vindt GRN echter... een voorrecht en uiteraard wordt mijn werk 'met hart en ziel' en naar beste kunnen, al > 16 jaar gedaan. Er ligt - hoera? - weer 'n stapeltje toet-sen van deze week om nagekeken en ingevoerd te worden; in het weekend werkt deze docent 'gewoon' door om alles af te krijgen!

Maar eerst moeten de boodschappen gehaald worden en ook de wasmachine staat te draaien. Het - bij u ook? - bekende riedeltje... de tijd vliegt en die GRN krijgt wat (nog meer) grijze haren in de wenkbrauwen, ach ja.Vanmiddag/ -avond plus morgen: reageren op OIA-ouder(s), nadenken over en voorbereiden van nieuwe publicaties - gepland: Ouders In Actie-5, Facebook censuur, Jinek/ Insiya - en even buurten bij 'mamsie'/ OmaIRene... het zonnetje schijnt in Bussum/ H'sum - overal?!

Mooie blauwe lucht, zonder chemtrails en lekker koud; GRN kocht vorige week nieuwe Noren (43)...

van hem mag het dus flink gaan vriezen. Kunnen we dit jaar weer eens heerlijk gaan schaatsen op natuurijs? En mocht er ook sneeuw komen dan wordt het straatje van de (oudere) buren - natuurlijk - gelijk meegeveegd!

Wordt vervolgd...

  • uw delen wordt uiteraard gewaardeerd; mijn oprechte dank daarvoor!


Naschrift: inmiddels zijn de boodschappen binnen, heeft GRN zich ook geschoren en ziet er weer 'spic en span' uit. Daarvoor is het weekend, toch?


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia