woensdag 23 augustus 2017

Pure intimidatiepoging politie Gooise Meren: drs. Groenendijk MSc... niet gearresteerd, maar zinloos staande gehouden door 'verwarde'? agenten!
Als je opkomt voor je kinderen en Vrouwe Justitia ben je zeker niet 'verward'!


Terwijl Groenendijk niemand aansprak op station Hilversum Centraal en wandelend naar het volgende station; Hilversum Media park liep - hemelsbreed ongeveer 1 km - bijna niemand tegenkwam, zeker niemand aansprak en ook niet 'tegen zichzelf praatte' (hahaha; nee hoor, af en toe wat rust vindt Groenendijk heerlijk, dat gaat hij dan niet verstoren met eigen babbeltjes!), vervolgens op het bankje ging zitten tot zijn trein kwam, ook in de rustige trein niemand aansprak en 4 minuten later op Bussum-Zuid arriveerde...

wist de politie Gooise Meren 'precies op tijd' bij het station Bussum-Zuid aan te komen. Hoe 'toevallig'... not.


Toen Groenendijk bovenaan de trap van het (dieper-gelegen) stationnetje naar de straat aankwam, stond de agent uit Weesp mij net op te wachten en keek ook niet om zich heen naar 'andere - verdachte? - personen'. Neen; ze wilden Groenendijk pakken...!

Op mijn vraag:
'u moet mij toch niet hebben... hopelijk?',

werd direct door reeds bekende agent geantwoord: 'jawel', et cetera.

En toch volhouden dat 'de politie een anonieme tip gekregen' zou hebben en meteen rukken ze uit en direct wordt Groenendijk 'herkend'? Jaja, wat een onzin weer... korps Gooise Meren. Dat gelooft niemand!

Groenendijk zeker niet; u poogde mij 'te verrassen en mogelijk uit te lokken, dit zodat Groenendijk dan als - zeker niet; hij heeft alles prima op een rijtje! - een 'verwarde persoon' afgevoerd kon worden'... nietwaar?

Er kwam zelfs nog een tweede politiewagen aanrijden op het verder lege pleintje voor het station maar toen die zag dat 'zijn/ haar collega's al met deze Groenendijk in gesprek - en zij tevens bewapend! - waren - omdat 'er geen assistentie nodig was' - weer vertrok van plaats politie-intimidatie... daaaaaag; niets beters te doen? Ga toch boeven vangen in plaats van brave burgers controleren = intimideren!

Toen duidelijk werd dat Groenendijk geen verwarde persoon, maar drs. MSc. is die alles op een rijtje heeft en zich niet liet intimideren door 'onheuse politie-controle' - er is geen openbare identificatieplicht (Ausweiss bitte!) maar dan verzinnen 'ze' simpelweg 'een anonieme tip' = feitelijk moet je bewijzen wie je bent, zelfs als je helemaal niets verkeerds doet!


Nederland is in de praktijk allang een heel (enge!) politiestaat - pretendeerde de agent nog even alsof hij dan 'op zoek ging naar een andere, de werkelijke (als die bestond) verwarde persoon' door... vanaf het plateau 3 seconden om zich heen te kijken, maar niet eens naar het perron te lopen.

Ergo: terwijl Groenendijk geen enkele aanleiding gaf voor wat voor politie-controle dan ook... was de politie Gooise Meren binnen 4 minuten na zijn in-checken te Hilversum Media park, heel (niet!-) 'toevallig' op Bussum-Zuid en werd  meteen gepoogd om Groenendijk als 'verwarde persoon' aan te merken. Hoe durfden ze... die 'aardige? agenten'!

Dat lijkt heel erg op: 'wat is nou de heilstaat als er muren omheen staan, als iemand die afwijkt (volgens mij is Groenendijk aardig 'normaal') voor gek wordt verklaard', nietwaar? Heel eng!

Niet in de DDR (die bestaat niet meer) maar 'gewoon' in ons Nederland:Klaarblijkelijk beschikt de politie dus of over camerabeelden van de Nederlandse Spoorwegen en/ of over de reisgegevens van - alle - reizigers. Gewoon direct, online toegang... zeker als het Groenendijk, E.M. betreft; 'we hebben niets gedaan en toch willen ze ons haten; heb je het in de gaten?!'

Dat met die studenten is al een onacceptabele inbreuk op de privacy, maar dit... de politie die een brave burger - bewust?! - staat op te wachten en poogt af te stempelen/ als 'verward' te willen afvoeren...

  • dat is 3x bah! En bewijst hoe ver Nederland van 't juiste pad af is.

Word wakker; in het belang van ons allemaal - dit gaat hartstikke fout...!


Leest/ kijkt u svp. hoe politie/ OM verzaken = afgelegde ambtseed negeren:


d.d. 02-12-2016: 'NL is anno 2016 een politiestaat waar de(ze) brave burger/ docent...

...wordt achtervolgd door 'slimme camera's' en 'betrouwbare?' overheidshelpers?'


d.d. 08-04-2017: 'Is het justitieel apparaat - politie, OM, MinVJ/ BZ - VIDEO

  • ...van 'laag tot hoog' zo corrupt als wat?

Ja; 100% bewijs in PAS-familiedrama en 3x kidnapping!

d.d. 26-04-2017VIDEO

  • 'Dekt politie Zevenaar criminele burgemeester op Willem-Alexanderplein...

die 3 meiden liet ontvoeren en ots-beschikking negeerde? Dat (b)lijkt zo!'

d.d. 28-04-2017VIDEO

'Liet politie te Zevenaar/ Gooise Meren zich naast criminele burgemeester De Lange...

  • ook door Jeugdzorg misbruiken bij ongefundeerde melding? Ja?


d.d. 01-05-2017VIDEO

'Is politie Zevenaar keihard zelf betrapt; zwijgt 'omdat'...

...ze niet kunnen uitleggen dat criminele burgemeester De Lange/ Duiven niet in de cel zit?!


d.d. 15-05-2017VIDEO

'Akerboom; weer schandaal. Politie Zeve-naar weigert aangifte vs. cri-minele burgemeester te behandelen

= doofpot-poging; dat dacht ik niet!'


d.d. 17-07-2017VIDEO

'Is OM-baas mr. Van der Burg bang voor wat 'eerlijke' concurrentie? Wie ondermijnt er nu wat?

  • Dient het OM wel de rechtstaat of alleen 'de elite'?!'

d.d. 09-08-2017VIDEO's

'Sensationeel: arrestatie-team valt flat in Bussum binnen en arresteert 'vuurwapen-gevaarlijke?' man.

  • Serieus: PAS-familiedrama uit doofpot!'

d.d. 13-08-2017VIDEO

'Openbaar Ministerie deed niets tegen 3e, internationale kinderontvoering,

  • beschermde criminele rechters/ bestuurders en negeerde zitting hof!'Wordt vervolgd...


Delen van dit artikel wordt (weer) gewaardeerd en ook volgen van deze eerlijke, en 100% bewezen websiteoprechte dank daarvoor!


No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia