vrijdag 18 augustus 2017

Demmink onschuldig? Rutte geen homo? Eerlijke, weldenkende Neder-landers weten wel beter; Vrouwe Justitia wordt te Arn-hel gekneveld...!


EBI = Extra Beveiligde Inrichting/ Vught - naar de gevangenis... Rutte/ Blok?!

'Record-Rutte' 1749 dagen 'aan de macht'... verschrikkelijk; oprotten, svp!

Leve de vrije bikers - weg met criminele overheid; nu pacifistische revolutie!


Vooraf: Groenendijk heeft geen last van motorclubs... en zolang die zich aan de wet houden, mogen ze van mij gezellig 'broembroem' doen! Vrije jongens en meisjes; oeps, 'mannen en vrouwen' uiteraard...

daar heeft deze volhardend vader en recht-zoekend burger Erik Groenendijk/ Bussum juist (normale mate van) respect voor.

  • Die laten zich niet door... zelf-vaak-criminele 'overheid betuttelen'!

En Groenendijk herinnert zich 'bikers die zieke kinderen een onvergetelijke dag bezor-gen met een rit op de motor'... klasse!

Zelf zat Groenendijk eens bij een maatje - 'que'est que si que sakki? was zijn 'beste Frans'; wat een lol hadden we tijdens die 'kayak-vaarvakantie' in de Gorges du Tarn! - achterop zo'n plat racemonster... wemwem, wat ging dat hard. Binnen de toegestane snelheid, uiteraard, maar dat was al genoeg. Met het krijgen van kinderen verminderde de wens om zelf te rijden... het is toch gevaarlijker zonder 'auto-omhulsel' om je heen!

Groenendijk stelt dus voor het NL-EN woordenboek als volgt aan te passen:


Definitie 'fag(s)' - Nederlandse vertaling:

  • 'Vuile flikker(s)'!

- zie filmpje South Park links op de site:


     1. 'An extremely annoying, inconsiderate person
     most commonly associated with politics.'

     = een extreem irritant, onbezonnen persoon
     meestal geassocieerd met 'politici'... zoals:


     2. Mark Rutte en Stef BlokCitaat, Pink Rainbow/ E. Kwintslag;

'In onze tijd moet elke homoseksueel openlijk voor zijn geaardheid uit kunnen komen. Dat geldt ook voor de premier van Nederland. Een eerste, voorzichtige stap uit de kast, zo zie ik het.'
Homo's zijn net als u en Groenendijk (= alleen daar ff. wat anders) maar;Dat vinden ook eerlijke, weldenkende medeburgers met een homo-/ lesbisch, daartussen in of geen seksuele overtuiging. Niet-'belangrijk' is wat mensen in hun bedje doen, maar


Dat bepaalt of je een 'vuile flikker' bent en
is onafhankelijk van 'wat je lekker vindt met je (eventuele) partner'!


Dus:
  • Grijpen Rutte/ Blok onmiddellijk in     bij PAS-familiedrama en herstellen  Vrouwe Justitia in ere...

of zij bewijzen zij zich als... 'vuile flikkers'?!


En ook tegen homo's of lesbiennes en alles er tussen in: make love, not war!


In de kaaswinkel waar ik als student mijn huur bij elkaar verdiende, was de baas ook homoseksueel en nooit heeft hij ooit eens 'iets geprobeerd'. J. was een hele aardige, goede baas en over zijn verhalen/ met hem moest ik altijd lachen; ik ben zelfs een keer bij hem en zijn vele jaren vriend O. in Buitenveldert ge-weest met zijn zusje enz. en dat was heel gezellig; ook heerlijk Indonesisch gegeten!

In de klas verdedigt deze docent Groenendijk altijd de 'warme jongens en meiden', uiteraard, en als je dan uitlegt dat als 'hetzelfde gezegd zou worden' op grond van huidskleur of geloof, dan wordt je wel boos... dan snappen alle leerlingen dat.  

  • Pesten wordt sowieso niet-geaccepteerd en discriminatie op grond van een seksuele overtuiging is net zo erg als op kleur/ geloof en kan niet!


'Leven en laten leven', zo werd Groenendijk opgevoed en dat is ook zijn overtuiging: wij willen allemaal - zo veel mogelijk - vrijheid en niemand heeft het recht om zich te bemoeien wat 2 (volwassen) mensen met elkaar in bed doen, dat is z.i. niet meer dan logisch. U pikt het toch ook niet als anderen zich met uw eigen liefdes-/ levenspartner bemoeit? Natuurlijk niet: back-off!


Op de terugweg van het station naar (t)huis zwaait Groenendijk dan ook - als ze er zijn - naar 'het de mw. met het leuke tuintje; het oude echtpaar dat altijd puzzelt; het jonge gezin met daarnaast; het jonge homo-paar met modellen-bureau en het oude homo-paar in de eigen straat met twee van die kleine hondjes (ja, zulke; ze kwispelen altijd lief).

  • Ieder vogeltje hokt zoals hij/ zij, hij/ hij of zij/ zij of hij, zij dat wenst...


Groenendijk vindt dat iedereen mag weten waar hij/ zij verliefd op wordt (onder voor-waarde, voor iedereen geldt: wel leeftijd-passend!) en wat zij met elkaar in bed willen doen (en altijd met wederzijdse instemming!); dat is 'none-of-my-business' en

Groenendijk gunt iedereen op de eigen wijze geluk in het leven... ja, toch?!

Zie artikel 1 van de Grondwet die door Groenendijk regelmatig wordt opgedreund in de les... wij maken geen onderscheid, beste leerlingen. En waar je ook vandaan komt; in de les praten we Nederlands. En: als je Nederland dan 'zo slecht vindt' dan ga je dus als je 18 bent verhuizen naar ergens anders? Prima, graag komt Groenendijk dan op bezoek maar tot dan...

'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!', die NL-uitdrukking ken jij ook vast/ heb je dan nu geleerd. Dat zei oma ook altijd tegen ons.

Al is dat 'gender-neutrale' een onzinnige 'hype'... wat een onzin!

Zijn er geen belangrijkere, echte problemen die op te lossen zijn? Voor mij blijft het... 'dames en heren'/ 'jongens en meisjes' en wenst Groenendijk niet op de gemengde wc. te moeten gaan po-epen naast een mooie vrouw...


Nederland wil niet bestuurd worden door een stelletje 'vuile flikkers'!


Voor Rutte/ Blok en

ook Van der Winkel/ Blaisse geldt:


uw 'opwindende?
= staats-ziekelijke'macht?-spelletjes'... zijn 'over en uit!

  • Ingrijpen, aftreden en oprotten!


Wordt vervolgd...

Delen van dit artikel wordt (weer) gewaardeerd en ook volgen van deze eerlijke, en 100% bewezen websiteoprechte dank daarvoor!
No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia