zondag 21 mei 2017

Opa Jan in het ziekenhuis opgenomen met o.a. longontsteking; laat weten dat ook jullie van Opa houden, lieve meiden. Dat heeft hij nu hard nodig...

BETERSCHAP GEWENST, LIEVE VADER EN OPA JAN... WIJ HARTJE JOU!
Allerliefste (klein-)dochters,


Afbeeldingsresultaat voor ziekenhuis hilversumNiet schrikken en je gelijk enorme zorgen om jullie Opa Jan maken... maar donderdagavond moest de ambulance naar de Meent komen omdat hij zich helemaal niet lekker voelde (en er ook zo uitzag). 

Inmiddels gaat het 'naar gelang de omstandigheden' redelijk en in het ziekenhuis te Hilversum wordt hij goed verzorgd. Ik vind dat jullie dit moeten weten...

In ieder geval werd vastgesteld dat Opa Jan een longontsteking heeft en hij krijgt daarvoor antibioticum via het infuus alsook extra zuurstof met zo'n neusslangetje enzovoorts.

Dat lijkt gelukkig aan te slaan maar... de rest is privacy omdat niet de hele wereld alles hoeft te weten, dat begrijpen jullie ook.


Waar het nu om gaat, is dat Opa Jan & Oma Irene in-middels weer jaren ouder zijn geworden (26 april werd opa 73 en oma is 1 augustus de volgende) en ook de lichamelijke gebreken gaan hun tol eisen...

Laat hen weten dat jullie heel veel...
van je eigen Opa & Oma houden;

stuur svp. een beterschap-kaart of bel hem/ hen eventjes op... dank jullie alle drie zeer daarvoor. 

Dat zou Opa Jan zeker goed doen...Afbeeldingsresultaat voor beterschap ziekenhuisJullie worden namelijk ook door hem (en Oma Irene en de rest van de Groenendijk-familie natuurlijk) enorm, enorm gemist.

En waarom dat (nochtans) zo is? Zonder goede reden maar 'dankzij'... heel anders dat jullie wordt verteld.

Daar hebben Opa & Oma echter niets mee te maken/ hen valt niets te verwijten... zij waren altijd heel lief en aardig voor jullie.

Laat jullie grootouders svp. van jullie horen...       ...nu kan het nog.Pas goed op jezelf, lieve Lina, J├Ârdis en Imke.
Papa houdt van, is trots en mist jullie enorm...

Lees svp. de site om te weten dat 'de waarheid en echte liefde' jullie zoekt en zal vinden. Wij horen bij elkaar en zijn van hetzelfde vlees en bloed...

  • Altijd drie dochters en PapaErik.

Dikke kusknuf en laat Opa Jan jullie liefde voelen;
dat heeft hij nu echt hard nodig...!


Wordt vervolgd.
Delen van dit artikel wordt gewaardeerd(weer) dank daarvoor!
No justice, no peaceStop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - schoolmeester
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia