zondag 25 september 2016

Rutte komt binnen 1 week uit de kast; erkent de criminele, internationale ontvoering en zorgt voor terugkeer van 3 dochters naar hun eigen papa?!

Direct naar de video-boodschap/ les-1 voor Mark Rutte (aanklikken):


Italië heeft Pinokkio en Venetië; wij hebben Amsterdam en Mark Rutte

Beste medeburgers: '5x-sorry' minister mr. Van der Steur 'geniet' bij nog maar 8% vertrouwen van de Nederlanders aldus 1Vandaag en dat is geheel terecht; nog -8% te gaan! Sta op voor Nederland!
  
Met de verkiezingen in maart 2017 in zicht worden alle 'zwaargewichten in de politiek' weer op pad gestuurd om via reguliere media, bijvoorbeeld het NOStumperds-journaal et cetera, zoveel mogelijk 'zieltjes te gaan winnen' voor - hopelijk - g/een - 3e 'liegend & rovend'-kabinet Rutte (aldus Groenen-dijk). Wij weten inmiddels beter; neen!
  
Geen volgende 4 jaar ellende, pijn en verdriet bij grote groepen in onze samen-leving en altijd blijken de (weinig) 'rijken er wel/ meer op vooruit te zijn gegaan en de (veel) armen niet/ weer minder'. Dat is geen 'toeval' en wordt met wat 'koopkrachtreparaties'... niet goedgemaakt, minister-president drs. Mark Rutte!

Dat is uw VVD-'beleid' dat door 'arbeidersverradende'-PvdA van dr. Diederik Samson mogelijk werd gemaakt. 
   
 

Ons dekt ons en het grootste deel van het volk is de klos... dat is de enige, juiste (financiële) samenvatting van uw Rutte-2. Niet samen sterker, maar juist verdeelder en negatiever dan ooit. 'Dankzij' (bijna) 4 jaar Mark Rutte en zijn 'kabinetsgang'... dat is schandelijk en wordt gelukkig door steeds meer mede-Nederlanders doorzien!

Nog steeds trots op Nederland, maar mij schamend voor 'het landsbestuur'!

Deze 'kaaskop' Groenendijk was altijd trots op Nederland en is dat - waar gepast - nog steeds; althans op de meeste 'gewone', hardwerkende en eerlijke mede-mensen zeker, maar allang niet meer op onze macht'hebber(s)' en niet-vertegenwoordigers in beide Kamers. Het volk verdient een echte leider, niet deze Pinokkio-Mark Rutte. Het Nederlandse volk, ongeacht verschillen, verdient absoluut beter! Stop dit 'lieg en bedrieg'-kabinet; voortijdig...!


En ook niet-mijn 'koning' Willem-Alexander blijkt drie sinds d.d. 27-06-2016 ontvoerde Nederlandse prinsessen keihard in de steek te laten... wat een nep-vader-des-vaderlands!

Mijn oranje wimpel verdween waar 'ie hoort... in de vuilnisbak en die felle, helse kleur wordt door mij niet meer gedragen. Ons Nederland, niet Oranje.

Weg met deze Willempie, weg met zijn Markie!


Leve de - na pacifistische revolutie - komende Volksrepubliek van de eerlijke, weldenkende Nederlanders; leve ons fiere Rood-Wit-Blauw!

Een klein lesje voor '1x in de week schoolmeester-spelende' Mark Rutte - die zijn eigen leerlingen klaarblijkelijk niet begrijpt, laat staan het land... pleur op is niet alleen totaal ongepast voor een/ de minister-president van Nederland maar toont vooral ook de werkelijke aard van deze 'alles weg-lachende' Mark Rutte. Heeft hij daarna geen 'orde-problemen' in de klas (gekregen)...?
Rutte krijgt 1 week de tijd om 'de lijken uit de kast te halen' en eerlijk te zijn!

Respect moet je verdienen; dat krijg je van VMBO-leerlingen niet kado. Terecht; ook niet als je 'toevallig' (nog) de minister-president bent... laat Nederland van hen leren!
  


Zoals aangekondigd staat het Ministerie van 'Veiligheid en Justitie' in combinatie met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen 'op mijn publiceer-programma' en volgen 'Samen Veilig' en het 'Paleis van Misdaad' te Arn-hel.Binnen 1 week weten we meer over 'de ware Mark Rutte en zijn voorkeur/ keuze... ten aanzien van de democratische rechtstaat waaraan hij geen concessies doet.

Lees les-1 zelf nog eens na: Groenendijk geeft les en huiswerk aan Rutte.
No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!


Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia