maandag 4 juli 2016

Onze drie kinderen weer 'ontvoerd' naar Duitsland?: mw. S.S. verdient eretitel 'moeder' niet (meer)... stop PAS-familiedrama!

In mijn hart en op mijn huid: ...onze Lina (14), Jördis (12) en Imke (10 jaar)Na 832 dagen geen omgang: drie kinderen weer ontvoerd naar Duitsland!

Dat 'mijn' drie meiden altijd in mijn hart zijn en gedachten zijn en dat ook zullen blijven, moge de geachte lezers inmiddels duidelijk zijn. Deze papa houdt meer dan enorm veel van 'zijn' drie meiden en wil dat iedereen dat nu kan lezen... op mijn linkerarm. Handig voor als ik oud en dement geworden ben; de unieke namen van onze meiden staan op mijn huid te lezen. Zelfs als ik mijn eigen naam niet meer zou kennen, zijn jullie nog steeds bij me! Sinds hun geboortes heeft deze vader zich 'met hart, hand en ziel' voor de belangen van de kinderen ingezet. En dat zal ik ook altijd blijven doen; met 'alles wat deze volhardend vader en recht-zoekend burger heeft, kan en is'. Dat is niet meer dan logisch en mijn wens/ plicht als hun goede, eigen papa.


Dat deze ziekelijk-egoistische 'moeder' voor de 3e keer onze drie dochters ontvoerde - reeds maanden van tevoren gepland met jeugd-'zorg' en 'Justitie' te Arnh-hel & het Gooi - en weer naar een 'geheim adres' vertrokken is, was helaas geen verrassing.

Typisch voor de 'moeder' en een voortdurende nachtmerrie... dit vooral voor onze meiden!

Niet omdat 'de veiligheid van de kinderen in het geding zou zijn' - dat is de facto complete onzin en enkel 'rook maken, zonder enige valide grond'! - maar omdat 'de moeder groen-licht kreeg van de 'zeer smerige' SVMN en misdadige krom-bank en Sof Arnhem' om hun eigen grote probleem' = het bekend worden van hun jarenlang bewust falen en criminele (non-)gedragingen 'over de grens te gooien'... aldus 'klaar en opgelost'? Daar vergissen zij zich enorm. Kom niet aan mijn kinderen!
Voor de waarheid vluchtende 'moeder' schaadt onze Nederlandse kinderen

Dat de 'moeder' opnieuw naar Duitsland/ 'haar Heimat' vertrok, staat vast/ is voor mij duidelijk. De sms-berichten van deze 'moeder' zijn typisch en ziekelijk-egoistisch: zie de voorlaatste d.d. 29-06-2016, 07:45 uur:

  • 'Het bellen lukt pas volgende maandag weer' en laatste met trieste - 3e keer! - 'verhuismelding = kinderontvoering' d.d. 01-07-2016, 14:37 uur: 

  • 'Hallo Erik, ik laat jou hierdoor weten dat wij zijn verhuisd. Wij voelen ons door jouw gedragze bedoelt: ontmaskering van haar leugens en bedrog! -
 
  • jouw blog - met niets dan de waarheid; zonder verjaardags-zingen bij papa's 43e, zonder vredesgedicht; enkel ter zake 'het systeem' - 
 
  • jouw vele acties - wat dan? op geen enkele manier heb ik haar of de kinderen 'lastiggevallen; enkel projectie van haar eigen zieke geest! - 
 
  • bedreigd - ? = het uitkomen van jouw leugenverhaal dreigt = zal geschieden! - 
 
  • Wij wonen op een geheim adres. Ik zal jou verder informatie blijven sturen - niet waar, zie eerdere/ komende publicaties - 
 
  • Voorlopig willen de kinderen tot rust komen - jij wilt dat zij denken dat vader hen vergeet; nooit! dat zullen zij weten - en voor een tijdje niet met jou bellen - zij wil ieder contact 'fuer immer' onmogelijk maken! - Groet S. = de geestes-zieke 'moeder', aldus Groenendijk/ vader.


Afbeeldingsresultaat voor feiten liegen nietPure leugens en kinder-onterend bedrog. Dat is eveneens duidelijk en zal onze drie kinderen en ieder medemens (aan)-getoond worden. Op deze site stoppasfamiliedrama en...

'Jawohl, auch auf Deutsch; kein Problem'.

Want: in wiens belang handelt (en handelde) deze 'moeder'?
Zeker niet van onze drie meiden, maar opnieuw enkel en alleen in 'haar - welk? - belang'. Ja, deze 'moeder' liegt dat zij barst en alle kanten. Geen 'boze ex', maar 100% de feiten...!


Daarmee maakt zij nu (mogelijk) 'nog meer kapot' bij deze, onze Nederlandse kinderen... waarvoor primair de 'moeder' en secundair criminele 'hulp'verlening van team-'leider' S.S. en 'gezins'voogd M.K. van de GI 'Samen Veilig' Midden- Nederland alsmede de - zeer! - bijzondere curator mw. mr. Hopmans en vele misdadige 'recht'ers verantwoordelijk te houden zijn. En dus niet 'omdraaien', zoals zij andermaal pogen te doen! De feiten liegen niet, zoals u jarenlang - en dit onomstotelijk, zonder enige twijfel bewezen! -  wel deed... uw hoog'moed' komt voor den val. En - alleen? - vroeger 'onder de guillotine'; nu min. 10 jaar EBI Vught.

Voor de vader is bovenstaande onvergefelijk. Zij zullen zeker verantwoording gaan afleggen voor de evidente kindermishandeling en nu zelfs ontnemen van ieder contact tussen onze drie dochters en hun eigen vader! Hoe dan ook; onze kinderen gaan zelf gaan oordelen over het PAS-familiedrama waarin zij tot mijn groot verdriet en spijt; 'dankzij mama' en 'niet door papa!' moesten opgroeien. De anderen betrokkenen gaan en public verantwoording afleggen aan het Nederlandse volk en wetsgetrouwe, niet-corrupte rechters... als die in Nederlands/ bij het Europese Hof ueberhaupt bestaan?!
Moeder vergeet nu wat wij onze meiden leerden; 'samen spelen, samen delen'

'Samen spelen, samen delen'... dat leerden mijn ex/ de 'moeder' en ik/ vader =  wij/ hun ouders, onze drie prachtige, lieve dochters = de 'drie zusketiers' die wij samen op deze aarde mochten brengen. 'Geen geruzie' over speelgoed maar eerlijk delen en samen plezier maken. Simpel, rechtvaardig en gelukbrengend. In de (bijna) 10 jaar dat wij een - ongetrouwd, wel gemeenschappelijk gezag, verliefd? ik toen wel - paar waren, heeft het onze kinderen zeker aan niets ontbroken. Zij waren gezond, blij en gelukkig en groeiden op in een warm, verstandig en veilig nest. Gemaakt door en samen met hun eigen (Duitse) mama en hun (Nederlandse) papa...

    Afbeeldingsresultaat voor duitse vlag'Wo die Liebe hinfaellt'... en van mijn kant was het dat ook. Altijd blijf ik trots op het goede gezin dat wij destijds waren en mijn (/onze?) steeds hardwerkende, eerlijke en liefdevolle rol daarin. Dit ongeacht de 'zeker vele leugens en respectloze verhalen van moeder/ hulpverleners' ten aanzien van deze vader. In hun (afgeslagen!) poging om mij - geheel ten onrechte en in crimineel samenspan! - 'in diskrediet' te brengen' en vervolgens het vooropgezette plan om 'stap voor stap de kinderen af te pakken', door te voeren. Bah. Pure emotionele kinder- (/vader) mishandeling en een ernstige schending van onze mensenrechten. Het bewezen failliet van de 'recht'staat.Afbeeldingsresultaat voor pas = emotionele kindermishandeling
Hoe hard hun moeder ook liegt; haar bewezen - ziekelijke! - 'minachting voor onze kinderen en hun vader' staat op haar ziel (bij-) geschreven. Niet de mijne. De meiden zijn de verliezers omdat hun 'moeder' wilde 'winnen'... of zij trots is op haar - nochtans - 'Sieg ueber den Vater = die Kinder'?

Maar dat begrijpt zij niet/ wil zij niet begrijpen...

Vader meent dat zij zich diep dient te schamen - als zij een geweten heeft - en eretitel: 'moeder' niet (meer) verdient. Integendeel. Hun 'moeder' schaadt het levensgeluk en (mogelijk) gezonde opgroeien van onze meiden.

Echte liefde vaderliefde overwint alles; amor vincit omnia!

De vele fotoboeken uit jullie eerste, belangrijke jaren, de ware verhalen van Oma 'Isabel' en Opa 'Jasper' alsook de vriendinnetjes/ eerlijke buurtgenoten en vooral de eigen herinneringen van de kinderen aan deze tijd bewijzen ons toenmalige familie-geluk. Na maandenlange opleiding, het onderzoeken van onze levens en herhaald huisbezoek waren wij, ons gezin, zelfs door 'Spirit' te Amsterdam als pleegouders 'goedgekeurd'. Na verhuizing naar 'de Meent/ Bussum' en het opknappen van die woning, was het de 'moeder' die zich ten onrechte 'als slachtoffer' presenteerde en was deze vader 'opeens een monster geworden?' De 'moeder' verving plotsklaps alle sloten van de gezamenlijke woning en vader 'op straat gezet'. Over en uit. En de meiden?Die werden vervolgens door hun 'moeder' 1 week voor de zomervakantie 'zum ersten Mal' naar Duitsland... het beginpunt van het ouderlijk conflict/ diep-triest en helaas voortdurend PAS-familiedrama.  Is dat een 'goede moeder'? Neen. Zeker niet.

Zij was en is feitelijk de ware agressor in het 'ouderlijk, hulp- verlenings- en justitieel conflict/ -drama. Het was deze 'moeder' die al binnen een half jaar onze relatie verbrak en 'met smerig moddergooien' begon. Die onze meiden zoveel mogelijk de omgang en contact met hun eigen vader onthield en daarbij ten onrechte 'door iedereen' werd gesteund! Dit om mij te dwingen dat te doen wat zij wilde 'omdat ik hen anders nooit meer zou zien'? Om mij te straffen als deze vader weigerde om 'slaafs' naar haar egoistische en/ of de partijdige, onredelijke jeugd'hulp'verlenerspijpen te gaan dansen'. Dat mag haar huidige partner met zich laten doen. Nooit ga ik door de knieen voor hun 'leugens & bedrog'. Deze vader PASt daarvoor. In het belang van de kinderen; mijn meiden voor eeuwig!


Afbeeldingsresultaat voor amor vincit omnia tattoo rugAfbeeldingsresultaat voor vader met pasgeboren babyDe vader Groenendijk heeft altijd supergoed voor zijn drie dochters - en ook voor zijn ex - gezorgd en kan onze kinderen dan ook wel met een rein geweten en liefdevol groot hart 'recht in hun zes mooie ogen kijken'. Ik heb tijdens de 10-jaar relatie met hun 'moeder' altijd onze familie- en hun kinder-belangen bovenaan gesteld. Mijn geboortebeloftes 'alles voor jullie te doen en zo goed mogelijk voor jullie te zorgen - waargemaakt voor die tijd die wij samen hadden en weer zullen hebben...!

Geen ouderinformatie, geen belcontact, wel een leeg huis in Duiven

Geloof niet wat mama en anderen voor slechts over jullie goede papa vertell(d)en; het is gelogen of heel anders dan zoals zij vertellen! Mijn kant/ visie = de waarheid mag ik jullie niet eens vertellen en worden wij gedwongen uit elkaar gehouden! Hoe bedroe-vend dat jullie moesten liegen toen ik bij de laatste twee keer bellen aan Joerdis en Imke vroeg; 'dat weten we nog niet', terwijl het huis van mama al (bijna) leeggeruimd was:Een 'moeder' die niet haar eigen zaken regelt , maar zich achter de kinderen verschuilt en 'dochters en vader met door haar gemaakte problemen opzadelt', is die eretitel niet waard. Maar helaas, dat is de feitelijke 'moederlijke zorg' en door haar geuite: 'ich sorge dafuer dass du die Kinder nie mehr siehst'-strategie. Dat stinkt gigantisch, is onacceptabel en kinder-onterend en dat 'mogen' de meiden/ jullie niet weten?! Kul.

Papa deed jullie moeder niets en was, is en blijft altijd voor jullie daar. Mijn huis, hart en leven staat altijd open voor mijn drie lieve meiden; wel(kom) maar. Papa zal dan ook niet verhuizen; jullie weten waar jullie 2e - echte - thuis is en mijn deur is en blijft altijd open. Nooit zal ik accepteren dat jullie opnieuw naar 'elders = Duitsland' op een 'geheim adres' zijn ontvoerd en weer uit jullie Nederlandse familie/ leven en eigen omgeving zijn weggehaald. Papa houdt echt van jullie en laat zijn drie dochters nooit in de steek. We zullen elkaar opnieuw (terug-)vinden om elkaar te kunnen zien, spreken en knuffelen. Zoals het was en hoort te zijn.
Recht op de waarheid, al doet die (mogelijk) erg pijn voor de meiden

Onze meiden hebben het recht om de feiten over hun beide ouders en de werke-lijke gang van zaken in ons 'onmogelijk en nog triester dan diep-triest PAS-familie' te weten. Hoewel de waarheid over hun mama voor onze meiden als een messteek in het kinderhart zal voelen, kan ik hen door jouw gedrag, jouw 3e - internationale; wo in Deutschland sind unsere Maedeln?! - kinderontvoering niet langer tegen deze keihar-de, choquerende feiten beschermen.


Als zij beseffen dat niet hun mama, maar hun papa de (enige) ouder is die altijd werkelijk van hen hield, houdt en zal blijven houden, dan zullen zij namelijk - 'direct, als zij wat ouder zijn of volwassen' - hun 'moeder' de rug(gen) gaan toekeren.

Want: een vrouw/ mama die op deze wijze meent de belangen van onze lieve drie kinderen te hebben be-hartigd/ behartigen, verdient hun liefde en eretitel 'moeder' niet (meer).

Dan begrijp of wil je namelijk niet begrijpen dat niet 'het belang van de moeder of vader doorslaggevend moet zijn, maar alleen dat van de kinderen'. Dat is ziekelijk-egoistisch. De vader sprak daarover herhaald zijn grote zorgen uit en verzocht SVMN om gepaste, psychologische hulp voor de moeder te (laten) zoeken, maar dat werd door hen genegeerd/ afgewe-zen.


Deze vader koos altijd voor het belang van de kinderen boven zijn eigen - dit uiteraard en met echte liefde! - en viel hen niet lastig met 'ouderzaken/ juridische strijd'. Hun moeder koos echter altijd voor zichzelf en pretendeerde enkel 'de kinderen te beschermen' als zij weer een egoistiche actie ondernam. Zoals haar 3x - 'internationale, nationale en nu weer internationale' - kinderontvoering' en 'het geheel ten onrechte wel/ niet/ wel beschuldigen van vader van seksueel kindermisbruik - gatverdamme, bah! - en 'het maandenlang negeren van gerechtelijke beschikkingen en jarenlang onmogelijk maken van omgang tussen dochters en vader'... om maar een paar feiten te noemen. Dan denk je niet aan het belang van de kinderen, maar enkel aan jezelf en 'overeind houden van haar zielige leugenverhaal'. Zielig voor onze kinderen inderdaad.


Feitelijk beschermde zij enkel haar eigen levens-'geluk' dat zij 'bereikt?' over de ruggetjes van drie minderjarigen in afhankelijkheidspositie/ ernstig loyaliteitsconflict. Mijn jarenlange verweer tegen 'drie meiden hun eigen, goede papa met smerigste leugens & bedrog laten afnemen' zal dan ook in het geheel openbaar gemaakt  worden.

Dat is namelijk de enige wijze waarop onze drie kinderen de waarheid kunnen vernemen; mij wordt op dit moment geen andere keuze gelaten. Vader meent dat, gelet op de 'andere achternaam dan hun vader' en hun 'geheime adres (nochtans ergens) in Duitsland?!' de privacy van de kinderen niet te zeer of onnodig te schenden. Zij en ik hebben niets om ons voor te schamen; hun eigen 'moeder' wel.

Waar deze papa zijn dochters niet met ouderzaken belaste, was het de 'moeder' die ons steeds opnieuw voor 'volendete Tatsachen' stelde; de kinderen duidelijk poogde te hersenspoelen en voor haar ziekelijk-egoistische karretje te spannen'. Zelfs 'namens de kinderen e-mails en sms-berichten verzond' om de 'recht'sgang te belemmeren en de kinderen van hun vader te laten onthechten/ vervreemden met 'de engste en gelogen verhalen over hem'. Daarbij gesteund door de facto onredelijke en partijdige jeugd-'zorg' en 'goed'gekeurd door misdadige 'recht'ers die zich aangetoond zelf niet aan de wet(ten) hielden en 'valsheid in geschrifte, bedrog en machtsmisbruik' pleegden! Keihard bewezen en wordt vervolgd. De nu van ons gestolen dochters-vader tijd zal zich tegen de 'moeder' keren...


Alles komt goed, meiden; houd vol en weet dat jullie
eigen papa er voor jullie is en zal blijven zijn! Altijd.No justice, no peace! Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussum, drs. E.M Groenendijk MSc./ PapaErik - school’meester’
Luctor et emergo - in het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia