vrijdag 27 juli 2018

'Nee, dank je' - thuis heeft GRN echt wc-papier: NL-kranten brengen geen 'waarheid/ feiten' maar... gemanipuleerd nepnieuws = staatspropaganda!



GRN: Was vroeger ook 'n krantenjongen maar dronk/ drinkt geen koffie maar thee..





'Nee, dank je. GRN leest alleen nog nepnieuws om het vervolgens te ontmaskeren!



Volhardend vader en recht-zoekend burger drs. E.M. Groenendijk MSc. - gewoon PapaErik - heeft weliswaar een rijbewijs maar geen (en ook geen behoefte meer aan) een auto en reist dus regelmatig met het openbaar vervoer. De bus en trein en heel soms de tram maar meestal wordt verkozen om 'lekker te gaan lopen'.

Voor/ bij het station, soms ook in de stad op drukke plekken, staan dan regelmatig van die 'aardige? jonge dames en heren' met jack in respectievelijke kleuren die pogen een zak-centje bij te verdie-nen door ons desbetreffende (gratis) krant aan te smeren:

  • 'Wilt u een krantje, mijnheer',

werd mij vandaag in de stationshal van - opnieuw - Hilversum CS gevraagd. Het was een jongeman met een rood jack aan die een exemplaar van 'de NRC' vooruit hield, klaar om aangepakt te worden...

Haha, die jongeman kende GRN (toen nog) niet en keek heel verbaasd toen hem ge-antwoord werd:

  • 'Nee, dank je. Dat is nepnieuws!' - 'Al die kranten; NRC, Volkskrant, AD, Telegraaf, Trouw enz. zijn nep; zijn niet te vertrouwen, aldus deze GRN!'

Zijn - snelle -repliek:

  • 'Huh? Dat vindt u; dat is uw mening!'...


'Prima hoor', jongeman...

inderdaad; 'ieder zijn mening' maar;

uiteindelijk nam GRN die nepkrant niet aan - hij heeft thuis...

  • 'gewoon' wc-papier -  en...

roept hierbij weer op om zelf-na-te-denken en geen abonnement op welk van die nep-'nieuws'-brengers/ -kranten te nemen c.q. uw dagelijkse portie staatspropaganda voortaan te laten staan... 

  • juist in het belang van die jongeman en -dames!


d.d. 06-09-2011: Albert de Jager

  • Britt is boos op de krantenjongen






Word
allemaal - en snel - wakker, geachte medeburgers (inclusief alle kranten-jongens en -meisjes); maak, zoek en lees uw eigen, echte nieuws! Er zijn echt genoeg alterna-tieve nieuwsbronnen die wel de waarheid brengen... even kritisch zoeken op het internet; bijvoorbeeld... volgen van deze site!

'Leuk' filmpje maar... totaal onrealistisch met de huidige 'club tegen het volk' - die wil-len namelijk geen concurrentie bij het uitzuigen van de nog-niet-wakkere, wel-eerlijke maar soms-te-weinig-zelf-nadenkende-burgers:





Even WEZB worden:


  • In het belang van Vrouwe Justitia, in het belang van ons allemaal. Wij zijn het volk; weg met die tirannen - bevrijd Nederland/ de wereld van dit juk!



Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;
     daarvoor mijn oprechte dank!



No justiceno peace Luctor et emerg
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia!