zondag 14 april 2019

'Gooi en Eemlander' = Gooi- en Scheld-krant: 'al is het lasterlijke smaad-schrift nog zo snel, GRN achterhaalt die nepperds wel - reactie is vereist!




HET VERVOLG:


RVDJ DWINGT TOT 'ONMOGELIJKE OPLOSSING IN DE MINNE';


  • klacht jegens G&E/ Schneider en Mascini

       Dit bericht is verzonden met hoge urgentie.
       Van: drs. E.M. Groenendijk MSc.

       Zondag. d.d. 14-4-2019, 12:18


Nep-krant 'de G&E', nep-hoofdredacteur Schneider, nep-journalist Mascini,
Geachte wakkere, eerlijke en zelf-nadenkende burgers van Gooi & Vechtstreek/ NL,

Volhardend vader, recht-zoekend burger, overtuigd GELE HESSER en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. (GRN)...


   ...pikt het niet dat in uw krant 'de Gooi & Eem-
   lander' (G&E) d.d. 01-02-2019 op - deels - on-
   juiste, smadelijke en lasterlijke wijze over zijn
   geplande demonstratie werd gepubliceerd.

   Dit naar aanleiding van de onrechtmatige arres-
   tatie van GRN omdat 'de koning beledigd zou
   zijn' =
               helemaal niet waar!!         Aldus werd:


1. Aangifte gedaan bij de politie Midden-Nederland
    jegens krant G&E, hoofdredacteur H. Schnei-
    der en journalist L. Mascini;

    binnenkort zal het OM daarover een
    vervolgingsbeslissing nemen!


2. Klacht ingediend bij de Raad voor de Journalistiek voor de overige, niet-straf-bare maar wel klachtwaardige (non-)gedragingen van regionale krant G&E, hoofd-redacteur H. Schneider en journalist L. Mascini.


GRN verzoekt om: rectificatie, wederhoor en schade-
vergoeding plus het afpakken van de perskaarten!

Hoewel beklaagden - G&E/ Schneider, Mascini - reeds duidelijk maakten géén behoefte te hebben aan 'een oplossing in de minne' - deur werd gesloten, geen re-actie op mails en geen telefonisch contact mogelijk met Schneider/ Mascini - en dat voor GRN inmiddels ook geldt, vindt de RvdJ dat dit toch gepoogd dient te worden?!

---

GRN: RvdJ? Weg ermee!



d.d. 23-02-2013: Your Daily Laugh - 'Funny Goats Screaming like Humans'

---

  • Een zinloze exercitie, aldus GRN maar anders vindt er geen klachtbehandeling plaats...

Dus: bij deze verwijst GRN kortheidshalve naar recente publicatie d.d. 14-04-2019 en de video daarin met 3 voorwaarden aan de G&E voor 'een minnelijke oplossing':

Voelt RAAD vd JOURNALISTIEK zich 'IN HAAR KRUIS GETAST? De WAARHEID = HARD: GRN houdt hoopkracht op peil door nergens op te hopen! 






3. Ter concretisering verwijst GRN beklaagden naar de formele klacht zoals deze bij
    de RvdJ werd ingediend (bijlage).

    Gaarne uw spoedige reactie:
    uiterlijk binnen 4 weken en wordt dan
    vervolgd met de inhoudelijke behandeling!


Met échte journalistieke 'groet',

drs. E.M. Groenendijk MSc. - Gele Journalist
In het belang van de kinderen, Vrouwe Justitia
en Nederland

PS: De RvdJ werd deze mail eveneens per CC. 
      toegezonden én wordt gepubliceerd op de site!



d.d. 04-02-2011:  - Gooi en Eemlander = 'Gooi- en scheld-krant'!




Erwin Warbroek - 'De Laarhorst' - tweede deel van de theatershow van groep 6. Het liedje heet 'het gooi- en scheldlied' van Kinderen voor Kinderen


GRN: Capito, G&E, Schneider en Mascini?!






Onmogelijke oplossing in de minne aan Gooi- en Scheldkrant aangeboden...

  • zo wel 'alles' goed?!

Dit bericht is verzonden met hoge urgentie.
Van: drs. E.M. Groenendijk MSc.
Aan: Raad voor de Journalistiek/ mr. Koene


Zo 14-4-2019 12:48

Geachte mevrouw Koene, Raad voor de Journalistiek,
Geachte wakkere, eerlijk en zelf-nadenkende burgers,

In reactie op uw - curieuze - mailbericht d.d. 08-04-2019 meldt GRN het volgende:

A) Direct antwoord op uw op- en aanmerkingen:

RvdJ aan GRN - maandag 08-04-2019, 11:44:

       Van: Raad voor de Journalistiek <raad@rvdj.nl>
       Aan: drs. E.M. Groenendijk MSc.

       Onderwerp: uw klacht tegen L. Mascini, H. Schneider
                           en de Gooi- en Eemlander

d.d. 14-04-2019 Publicatie mbt. Raad voor de Journalistiek:

https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2019/04/voelt-raad-vd-journaistiek-zich-in-haar.html Voelt RAAD vd JOURNALISTIEK zich 'IN HAAR KRUIS GETAST? De WAARHEID = HARD: GRN houdt hoopkracht op peil door nergens op te hopen!


Geachte heer Groenendijk,

Naar aanleiding van uw twee berichten van 4 april jl. op ons antwoordapparaat en uw e-mails van 4 en 5 april jl. bericht ik u het volgende.

Ik begrijp niet goed waarom u meent mij te moeten antwoorden op de wijze zoals u heeft gedaan. Naar mijn mening heb ik u op een correcte manier geïnformeerd over onze klachtprocedure. Daar hoort ook bij u te wijzen op onvolkomenheden in uw klacht, zoals het ontbreken van bepaalde stukken.

Tot op heden hebben wij geen stukken van u per post ontvangen. Voor de goede orde herhaal ik nog eens dat u ook de aanvullende informatie waarom ik eerder heb ver-zocht, aan ons dient toe te sturen. Dat kan zowel per post als per e-mail.

GRN: Alle publicaties worden opgeslagen en alsnog per mail/ uitgeprint nagezonden! De Originele klachtbrief werd d.d. 11-04-2019 verstuurd per post.


Het is niet mogelijk om aanvullende informatie telefonisch te verstrekken, omdat het volledige dossier schriftelijk aan de wederpartij en aan de Raadsleden moet worden toegestuurd.

GRN: Nergens werd verzocht om aanvullende informatie 'per telefoon' te verstrekken... waar slaat deze suggestie op, mr. Koene? GRN wilde telefonisch enkel navraag doen waarom u vasthoudt aan 'oplossing in de minne' terwijl duidelijk aangegeven werd dat dit volgens klager allang niet (meer) mogelijk is. Er werd nota bene eveneens aangifte gedaan jegens beklaagden en dan denkt de RvdJ dat er 'in goed overleg tot akkoord gekomen kan worden?'

Dáárover wilde GRN met de secretaris spreken maar klaarblijkelijk beseft ook mr. Koene dat 'verkrampt vasthouden aan de leidraad' in deze casus niet goed verdedigbaar is. Ergo: GRN heeft gelijk, dat weet ook de RvdJ en die vindt het 'niet leuk' daarop gewezen te worden en dat gepubliceerd te zien.

De RvdJ toont zich 'op hun pik getrapt', aldus GRN. Jammer dan. De waarheid mag, neen; moet gezegd worden!


Ten slotte attendeer ik u erop dat het secretariaat van de Raad vanwege de kleine bezetting helaas niet altijd direct bereikbaar is. Daarom kan een boodschap op het antwoordapparaat worden achtergelaten en bellen wij vervolgens – normaal gesproken – zo snel mogelijk terug. Aangezien u hebt aangekondigd telefoongesprekken met ons op te nemen, zullen wij u echter niet telefonisch te woord staan; wij wensen niet op deze wijze te communiceren.

GRN: Dan moet de RvdJ eerlijke 'openingstijden' op internet plaatsen en niet doen alsof ze 'van dan tot dan bereikbaar zijn' terwijl dat niet zo blijkt te zijn, om wat voor 'personele redenen' dan ook. Het zou 'zo maar' blijken kunnen te zijn dat de RvdJ 'bij voorkeur nooit direct telefonisch bereikbaar is' om aldus 'nooit met moeilijke vragen geconfronteerd te worden?'

Ook: waar is de RvdJ bang voor? Als GRN niet gemeld had 'op te nemen' dan zou de RvdJ wél telefonisch te woord staan? Dan hebben ze 'dus iets te verbergen', nietwaar? Wat een rare opstelling ten opzichte van een échte journalist!


Indien u ons op een fatsoenlijke wijze van de verzochte informatie voorziet, zullen wij uw klacht conform de gebruikelijke procedure in behandeling nemen. Mocht u menen ons opnieuw te moeten benaderen op de manier zoals u in uw recente e-mails hebt gedaan, dan zullen wij daarop niet meer reageren.

GRN: Fatsoen? Dat moet de RvdJ doen! Mogelijk dat u het niet prettig vindt dat de waarheid duidelijk wordt gezegd, maar nergens werd de grens van het onfatsoenlijke overscheden! Waar dan? Wilt u mij niet indirect beschuldigen', mr. Koene? Als u uw taak naar behoren vervult, zult u van GRN geen enkele last hebben, integendeel! Echter: uw sneer/ suggestie: 'indien u ons op een fatsoenlijke wijze...' zegt 'alles over u en niets over mij', laat dat duidelijk zijn!

Met vriendelijke groet, mw. mr. D.C. Koene - secretaris

Raad voor de Journalistiek - Postbus 12040 - 1100 AA Amsterdam
T: 020 – 31 23 930 - F: 020 – 31 23 934 - E: raad@rvdj.nl - W: www.rvdj.nl


B) Weliswaar vindt GRN dat 'de procedure volgens de leidraad' nog steeds 'erg apart = zinloos' maar... om u tegemoet te komen - GRN heeft geen behoefte aan eeuwige polemiek of persoonlijk conflict met de secretaris - werd de formele klacht vandaag, d.d. 14-04-2019 om 12:18 aan het door u opgegeven mailadres van de hoofdredactie 'Gooi en Eemlander'/ Schneider gezonden met verzoek om de door u gewenst 'onmogelijke oplossing in de minne'.

Kortheidshalve verwijst GRN naar de publicatie dienaangaande:

'Gooi en Eemlander' = Gooi- en Scheld-krant: 'al is het lasterlijke smaad-schrift nog zo snel, GRN achterhaalt die nepperds wel - reactie is vereist!
https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2019/04/gooi-en-eemlander-gooi-en-scheld-krant.html


C) In de bijlage vindt u een selectie van publicaties met betrekking tot de klachtzaak, zoals u verzocht. De overige documenten werden treeds per post verzonden en waarschijnlijk d.d. 12-04-2019 door u ontvangen. Gaarne bevestiging daarvan.

Wat over blijft: wat te doen met de uitleg-video's behorende bij betreffende publicaties? Kunt u die op usb-stick aan de klachtbehandelaars doen toekomen of via de opgenomen links ter beschikking stellen? Het kan niet zo zijn dat 'alleen schriftelijk' geldt... gaarne uw reactie/ concrete oplossing hiervoor?! Dank daarvoor bij voorbaat.

Gaarne verneemt GRN of aldus 'aan alle voorwaarden voldaan werd' en verzoekt hierbij direct om toestemming tot het maken van audio-visuele opnames van komende hoorzitting door een andere burgerjournalist.

Met journalistieke groet,

drs. E.M. Groenendijk MSc.
In het belang van de kinderen, Vrouwe Justitia en Nederland


d.d. 11-09-2017: 
Random Videos











Wordt vervolgd...


     Uw delen wordt gewaardeerd;

     daarvoor mijn oprechte dank!


No justiceno peace Luctor et emergo
Stop diep-triest PAS-familiedrama NU...!

Bussumdrs. E.M. Groenendijk MSc./ PapaErik
In het belang van de kinderen en Vrouwe Justitia